Fredagsmys

05 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fredag med fredagsmys framför tv med familjen. Förr var jag alltid ut och dansade med mina kompisar, nu sitter jag och tittar på let´s dance istället. Livet förändras och jag med det. Förr kom jag hem fyra på morgonen sov ett par timmar och sedan gick jag direkt till jobbet, nu somnar jag redan på tåget hem, och ska jag bort så börjar jag garanterat att gäspa kring tio. Ändå skulle jag aldrig vilja byta bort det liv jag har idag mot det jag hade för femton år sedan. Det är skönt att bli äldre, att inse att man faktiskt kan säga nej till saker man inte vill göra och att tillåta sig mysa med familjen till let´s dance (även om jag tycker det är småtöntigt).

Veronica, Lejonet går igenom en jobbig period både när det gäller arbetet och självförtroendet. Du kommer att vara tvungen att välja, men än är du inte redo för det valet. Fram till sommaren kommer du troligtvis att uppleva din situation som besvärlig.

Birgitta, nu i början av året så sker något i ditt kärleksliv. Det kan vara en början och ett slut på en relation. Senare under hösten kan det uppstå attraktion mellan dig och en person som du inte känner så väl. Det blir en nervkittlande historia som rör sig framåt väldigt långsamt.

🙂

Felicia

Annons