En dag bara för mig

05 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Något av det bästa jag vet är att ligga i sängen med en spinnande katt på magen och en riktigt bra bok i handen. Tyvärr är det inte så ofta jag tar mig tid till de här värdefulla pauserna i livet. Det är för många måsten i form av barnhämtning, tvätt, städning samt social samvaro med släkt och vänner. Jag ska börja boka in tid som bara är för mig i min kalender, så kan jag unna mig att göra vad jag vill utan dåligt samvete. Jag tror att den här stressen genom vadagen mer är ett storstadsproblem än ett allmänt problem. Jag kanske borde flytta till landet istället, skaffa mig ett par hönor och ett får och leva lycklig i alla min dagar.

Maja L, tråkigt att du har haft det så jobbigt. 2011 kommer att bli ett bra år både när det gäller möjligheten att hitta ett bra jobb och när det gäller ekonomin. När det gäller kärlek har du störst chanser att möta någon i mitten av sommaren.

Rosén, passionen mellan Skorpion och Skytt blir ofta intensiv men kortlivad. Skorpionenes hemlighetsfulla framtoning lockar i början, men blir långtråkig i längden för den sociala och eldiga Skytten.

🙂

Felicia

Annons