Måndag 7/2 - torsdagen 10/2

07 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra start på veckan för din del. Det verkar som saker har förändrats till din fördel på arbetet och att ditt tålamod äntligen ger utdelning. På tisdagen bör du vara försiktig med dina utgifter. Under onsdagen får du en utmaning att bita i som kan göra att du bli sen från jobbet under både onsdagen och torsdagen. Under veckan får du möjlighet att kontakta en person som du är väldigt intresserad av.

Oxen 20/4-20/5

Du håller på anpassa dig till nya villkor på arbetet och det går över förväntan. Även om du har svårt att släppa taget om kontrollen så har du insett värdet av att kunna delegera. Under tisdagen får du en oväntad komplimang från en chef. Onsdagen och torsdagen handlar om att leva upp till andras förväntningar på dig. Det blir en utmaning som stimulerar dig och får dig att bli mer kreativ än vanligt. Under onsdagen träffar du nya spännande människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har en spännande, men väldigt stressig period att se fram emot. Just nu är kraven på prestation höga, särskilt om du håller på med någon form av utbildning. När det gäller ditt sociala liv får det stå tillbaka i början på veckan. Du är alldeles för upptagen för att hinna med fika och skvaller. Ska du träffa vänner så är torsdagskvällen den mest passande den här perioden. Solen ger dig energi både tisdag och onsdag vilket gör dig mer driven än vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med vad du säger under måndagen och tisdagen. Din ord feltorkas lätt och risken är stor att du sårar en vän eller en kollega utan att mena det. Merkurius är i en ogynnsam position vilket gör att du bör undvika att hålla fördrag eller prata inför en större publik de närmaste dagarna. Under onsdagen kan du ha tur i spel, men de gäller främst mindre vinster. Torsdagen blir en viktig dag då du måste arbeta mot en deadline. Det gäller att du är fokuserad den dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är det viktigt att du är beslutsam och inte viker i din övertygelse även om du stöter på motstånd. Solen ger dig styrka just nu och det gör att du kan vara både övertygande och passionerad när det är något som intresserar dig. På arbetet går det både upp och ned. Under början på veckan är du full av entusiasm och arbetsglädje, men något som en kollega säger eller gör får dig på dåligt humör under tisdagen eller onsdagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hinna med allt som läggs på ditt bord just nu och det gör att du får svårt att sova på nätterna. Be om hjälp, eller delegera om du kan. Det är viktigt at du har ork att jobba hele veckan. Under onsdagen och torsdagen dyker det upp viktiga personer på arbetet som du bör möta och då är det bra om du är ditt vanliga charmiga jag och inte helt utpumpad. Privat så är det mesta bra under veckan. Du och din partner harmonierar fint just nu.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan är det bra om du lyssnar på din familj, vänner och kollegor. Just nu har du starka influenser i ditt horoskop som får dig att göra saker som du ångrar efteråt. Genom att lyssna på dem som känner dig bäst kan du undvika att hamna i prekära situationer. Under onsdagen får du ett förslag som kan ge dig mer pengar på sikt, men det kommer att kräva en hel del arbete från din sida. Torsdagen är en bra dag att umgås med familj eller vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en hel del att tänka på i början av veckan. Det är viktigt med sömnen just nu eftersom du kan missa mycket om du är trött och ofokuserad. På måndagen möter du en person som smickrar dig och får dig att känn dig speciell. Frågan är om du har tid eller ork för den här typen av komplicerade relationer. Onsdagen är en bra dag om du vill starta nya projekt, särskilt om du arbetar i grupp. På torsdagen ska du undvika konflikter eftersom du tenderar att överreagera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en gynnsam period där du är både driven och kreativ. Utnyttja dina talanger på jobbet så kommer du att imponera på såväl dina kollegor som på din chef. Privat är ditt liv betydligt mer komplicerat. Månen antyder att du inte mår bra i en relation. Det kan röra antingen om  ett förhållande eller en vänskap. Du måste ta ställning till hur du ska hantera den här situationen eftersom det inte kommer att ordna sig av sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen och tisdagen blir de dagar då du har mest att göra. Det gäller att du vet hur du ska lägga upp arbetet för att vara så effektiv som möjligt. En vän har problem på jobbet som hon söker ditt råd. Frågan är om det här är en situation som du bör lägga dig i. Risken är att du blir indragen i något som du helst vill undvika. På torsdagen väntar goda nyheter. Du blir egentligen inte överraskad, men du blir väldigt nöjd. På kvällen känner du för att fira.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du mår mycket bättre nu när ljuset är på väg tillbaka. Du har ett stort behov av sol i ditt liv eftersom den ger dig energi och styrka. Just nu är ditt horoskop rätt så balanserat vilket tyder på att du mår bra både i ditt privatliv och på jobbet. Det enda du bör se upp med är hälsan. Du har en förmåga att slarva både med att klä dig rätt, äta rätt och din sömn vilket gör att du hamnar i riskzonen för att dra på dig en förkylning under veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och energisk start på veckan. Du har draghjälp från Mars vilket får dig att bli mer bestämd och viljestark än annars. Dina kollegor är i behov av någon som kan styra upp arbetet och era rutiner. Du är sugen på att prova en ledande roll, men samtidigt är du osäker på att du duger. Du måste våga göra misstag om du ska utvecklas. Torsdagen blir en lugnare dag där du hinner med att umgås med familjen på kvällen.

 

Annons