Att bli inspirerad

08 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag är en riktig kokboksnarkoman. När jag ska ha gäster så plöjer jag igenom minst ett dussin kokböcker för att hitta recept. Lägg till alla obskyra matprogram så har du ni mig i ett nötskal. Det roliga är att hur många recept jag än slukar så slutar det oftast med att jag gör något från mitt eget huvud istället. Jag gillar inspirationen jag får från böckerna, men det hamnar sällan på min tallrik.

Ett otypiskt Lejon undrar om hon ska stanna i Stockholm eller flytta till Göteborg. Ditt horoskop talar om en möjlighet till förändring i ditt liv. Du bör följa ditt hjärta i just det här faller för då kommer du att må bättre. Just nu är du inne i en period då du har lite svårt att ta till dig nya människor så det kan vara därför du känner dig ensam.

S undrade om Kräftan och Jungfrun. Vatten och jord passar alltid bra ihop. Jorden ger stabilitet och trygghet åt Vattentecknet som i sin tur är generös med sina känslor, vilket får Jungfrun i det här fallet att blomstra.

Nyfiken Våg undrar vem som passar bäst av zodiakens alla tecken. Vädurar, Tvillingar, Skyttar och Vattumän passar bra ihop med en våg.

🙂

Felicia

Annons