Fredag 11/2- söndag 13/2

11 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig fredag. Du är på riktigt gott humör och du charmar din omgivning med dina komplimanger och ditt leende. Kvällen blir lugn men det är skönt eftersom det har varit en så lång vecka. På lördagen umgås du mycket med dina vänner. Du tycker det är roligt att omge dig med många personer just. Ska du gå ut den här helgen så ska du satsa på lördagen eftersom det är då du är på topp. Du kommer ha en riktigt rolig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Det blir som vanligt en intensiv helg. Det verkar som du hela tiden har mycket inbokat trots att du försöker att hålla helgerna öppna. Både fredagen och lördagen handlar om att vara trevlig. Du umgås antingen med familjen eller med vänner. Just nu kretsar mycket kring din person och det gör att det blir svårt att dra sig undan även om du skulle önska det. Söndagen blir lite mer rofylld, du får en chans att pusta ut och samla dig inför kommande vecka.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen blir lugn, på gränsen till monoton, men det passar dig bra eftersom det är sällan du har en chans att bara vara. Har du familj ska du se upp för konflikter. Under lördagen indikerar ditt horoskop att du har svårt att kommunicera med dem som står dig närmast. Du är snarstucken och det gör att du missförstår mycket. Under söndagen vill du helst mysa hemma. Du har ingen som helst lust att gå utanför dörren.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen blir livlig, omväxlande och intensiv. Du har en hel del aktiviteter inplanerade, och risken är stor att du inte hinner med allt. Under fredagen så är ditt humör på topp så ska du gå ut är det den bästa dagen. Lördagen blir mer stillsam. Den passar bra för intima middagar och mys. Under söndagen vill du ut så mycket som möjligt. Under veckorna får du inte tillräckligt med tid utomhus så nu passar du på att höja syre nivån i blodet ordentligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen är den dag du stressar mest den här veckan. Du har svårt att hinna med, men är för stolt för att be om hjälp och det resulterar i att du inte presterar lika bra som vanligt. Lördagen blir roligare. Då umgås du med många människor. Det kan vara en släktträff, en fest eller någon fritidsaktivitet. Se bara upp så att du inte tar på dig frivilliga uppdrag som du egentligen inte har tid med. På söndagen passar du på att varav ned ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period då det mesta är upp och ned. Det finns många bitar i ditt privatliv som du inte är nöjd med, men som situationen ser ut just nu kan du inte göra så mycket åt dem. Det är för många yttre faktorer som påverkar för att du ska ha någon makt att ändra på saken. Under lördagen får du ett samtal som gör dig både upprörd och glad på samma gång. Du har svårt att smälta alla känslor. Söndagen blir en riktig oas av lugn i en annars kaotisk vardag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du bör undvika en viss kollega på fredagen annars kan du förstöra hela din helg. Den här personen har en förmåga att irritera dig och just idag är han/hon särskilt påfrestande. Lördagen passar bra för motion och fysiska aktiviteter. Månen ger dig kreativitet och i kombination med Stenbockens tecken blir du ovanligt praktisk och klarar de flesta projekt som du påbörjar utan hjälp. Under söndagen har du chansen att göra en familjemedlem eller en vän riktigt glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här blir en bra helg om du inte gör av med för mycket pengar. Just nu vill du gärna shoppa så undvik ställen som kan fresta dig. Annars handlar hela helgen om vänskap, förståelse och värme. Du umgås med människor som står dig nära . Det gör att du kan slappna av och vara dig själv utan att känna några krav. Både lördagen och söndagen ser rätt så lugna ut. Du har ett fåtal aktiviteter inplanerade, men inget särskilt påfrestande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under helgen kommer det upp en fråga som du har försökt att ignorera. Det är viktigt att du reder ut dina känslor en gång för alla. Fredagen blir en rätt så lugn dag där du kan ha möjlighet att smita hem lite tidigare. Kvällen ägnar du åt någon hobby eller att umgås med vänner och familj. Lördagen blir överraskande jobbig med flera tunga projekt som du ansvarar för. På söndagen passar du på att göra något hemma som du annars inte brukar hinna med.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktig liten familjehelg. Du umgås med dem som du tycker mest om. Både lördagen och söndagen kan bjuda på en hel del utevistelse. Du tycker att det är skönt att byta arbetsmiljön mot fisk luft och natur. Ska du gå ut i helgen är fredagen den dag som du kommer att ha roligast. Just nu har du lite svårt att lära känna nya människor. Utan att tänka på det så drar du dig undan i miljöer där du inte känner så många.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en varierande helg där du hinner med både nytta och socialt umgänge. Det verkar som du är på riktigt festhumör både fredag och lördag. Oavsett om du går ut eller stannar hemma och äter en god middag med din partner så är du charmig och väldigt verbal just nu. Under lördagen kommer ett samtal från en vän att överraska dig. Den här personen har gjort något som du skulle vilja prova, men som du inte riktigt vågar göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön helg där du får tid att vila upp dig ordentligt. Lördagen kan bjuda på en del aktiviteter, men inget särskilt jobbigt. Du hinner njuta att ta en promenad eller lyssna på musik utan att hela tiden behöva fundera över vad klockan är. En av dina vänner verkar ha problem hemma. Han/hon skulle gärna prata om det med dig, men han/hon vet inte hur han/hon ska ta upp frågan. Det bästa är om du leder in konversationen på lite allvarligare områden.

Annons