Stockholms kaos

12 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag tog det mig nära fyra timmar att ta mig till jobbet. Det kändes nästan som jag skulle hem när jag väl kom dit. Det är förvånande hur lite snö kan orsaka så mycket kaos. Nu är jag i alla fall hemma och då blir det varmt bad, brasa och middag framför tv. Det är fredag, och då förtjänar jag att bli lite extra bortskämd.

Sara, Oxar har lite svårt för större förändringar och det är en väldigt stor änding i din vardag om du väljer att flytta. jag tror att när din Oxiga sida vant sig vid tanken på att ge dig ut på äventyr som kommer du att älska det. Ta chansen om du får den, det kan bli tufft i början men du kommer att möta nya vänner och andra intressanta personer.

Maja, jag tycker du ska läsa ditt vanliga horoskop. De “nya tecknen” bygger på jordens rotation runt sin egen axel, men när du räknar ut ett horoskop så räknar du alltid om det i Siderisk tid dvs tiden utifrån rymden sett och inte från jorden. Planeterna har i flyttat på sig så därför är du fortfarande en Tvilling. Däremot kan du, om du är född väldigt tidigt i tecknet påverkas av vissa av Oxens drag.

🙂

Felicia

Annons