Hemlagad thaimat

12 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Finns det något hätligare än att slippa stiga upp till en väckarklocka på morgonen. Solen strålar över en nypudrad värld och jag är ledig. Idag ska vi ha släktkalas med 15 personer på middag. Det kommer bli stökigt, bullrigt och en hel del vassa pikar som flyger över middagsbordet, precis som det ska vara på en släktmiddag. Ikväll går vi mot traditioner och bjuder på thailändskt istället för söndagstek, det ska bli kul och se hur alla äldre släktingar reagerar på det.

Nyfiken Skytt undrar över kärleken. Du går in i en positiv fas när det gäller alla former av relationer, både kärlek och vänskap. Det här blir också en lärorik period då du utvecklas mycket. De närmaste månaderna blir startskottet för den nya influensen, men störst chans att träffa någon i år har du i september oktober.

Lilo, du behöver en paus. Att slänga sig in i ett nytt förhållande är sällan att rekommendera, särskilt inte för en Skytt som behöver frihet för att växa. Flirta gärna, dejta gärna, men undvik seriösa förhållande så här i början. Känslan du får när du dejtar hjälper att stärka ditt självförtroende och får dig att må bra. Var bara försiktig så att du inte oavsiktligt leker med någonannans känslor.

🙂

Felicia

Annons