Måndag 14/2- torsdag 17/2 Alla hjärtans dag

14 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan gäller det att du är uppmärksam. Just nu påverkas du av Uranus och det gör dig disträ. Du tenderar att glömma saker som du borde komma ihåg. Värst är den här påverkan under tisdagen och onsdagen då du inte gör någonting rätt. En förändring på jobbet kommer att bidra till förvirringen den här veckan. Om du känner dig osäker på vad som förväntas av dig kan du bolla dina idéer med en kollega som du litar på.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig både förväntansfull och lite rädd under måndagen och tisdagen. Det verkar som det sker något på arbetet som gör dig nervös. Du har egentligen inget att oroa dig för, du är bra på det du gör och därför kan du slappna av. Privat blir det här en rätt så stressig vecka. Både måndagen och onsdagen verkar fullbokade med en rad aktiviteter som inte har med jobbet att göra. Glöm inte bort att du måste ha din skönhetssömn om du ska orka.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett stort beslut att fatta och det är bra om du kommer fram till något redan i början på veckan för då har du mer tid till att verkställa dina planer. Måndagen är en bra dag för alla typer av affärer. Du har marginalerna på rätt sida och det mesta du gör går din väg. Under onsdagen ska du se upp för skvaller. Någon är avundsjuk på dig. Torsdagen blir den klart bästa dagen den här perioden. Venus gör dig på gott humör och Solen ger dig energi.

Kräftan 21/6-22/7

Du har hamnat i en situation som du inte vet hur du ska ta dig ur. Du måste försöka att tänka rationellt och inte bara följa dina känslor. Just nu så vägleds du inte av Månen och det gör att din intuition inte är så skarp som den brukar vara. Tisdagen kan bjuda på en hel del utmaningar på arbetet så se till att vara utvilad. Ibland kommer du i säng alldeles för sent. Onsdagen blir social. Du umgås med vänner på och utanför jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period då ditt humör tenderar att pendla en hel del. Du har svårt att fokusera dig på det som är viktigt eftersom du är så frustrerad. Försök att lägga gammalt groll bakom dig och gå vidare. Det här är särskilt viktigt under onsdagen för då tvingas du att samarbeta med en person som du inte tycker om. Torsdagen kan bjuda på en överraskning som har med ditt privatliv att göra. Det blir en bra avslutning på veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Du brukar inte vara svår att komma överrens med, men nu har du lånat lite av Oxens envishet och det gör att du har svårt att lyssna på någon annan än dig själv. Som tur är går den här influensen över redan under tisdagen. Onsdagen blir riktigt stressig. Du måste hinna med ditt vanliga arbete och ett par möten som du inte räknat med. Torsdagen går i samma höga tempo som onsdagen, men då har du bättre kontroll över din tid och kan lägga upp arbetet som du vill.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en svacka och orkar inte riktigt med jobbet. Du försöker att hitta tillbaka till din vanliga entusiasm, men det går inte. Var inte så hård mot dig själv, alla känner så här ibland. Tillåt dig att känna dig deppig och oengagerad. Det är viktigt att du gör saker du tycker om när du väl är ledig så att du inte deppar ihop helt. Bra dagar för socialt umgänge är måndagen och torsdagen. Se upp med spel och lotter den här veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gång och det märks på hur fokuserad du är på jobbet. Driv inte dina idéer för hårt. Det är bättre att entusiasmera dina kollegor än att försöka påtvinga dem nya rutiner. Du kan vara väldigt charmig när du vill, utnyttja den sidan när du lobbar för dina idéer. Under onsdagen kan du få försvara något du gjort och då är det bra att ha fakta att backa upp ditt påstående med. Torsdagen handlar till stor del om din familj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en seg start på veckan. Du har svårt att komma upp ur sängen på morgonen vilket gör att du får stressa till jobbet. Om du pluggar eller är utan arbete så måste du vara väldigt disciplinerad under hela perioden. Det gäller att sätta upp ett schema för vad du måste göra och sedan hålla dig till det, annars kommer tiden bara att rinna iväg. Ett brev eller samtal får dig att fundera på en förändring i ditt liv. Det är bra att den här frågan kom upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor att göra den här veckan och det gör dig på dåligt humör. För dig är det viktigt med arbetsro och frihet att disponera över din egen tid. Som det ser ut just nu måste du finna dig i att andra fattar beslut om vad du ska göra. Försök att inte tänka på jobbet när du är ledig, då blir du bara frustrerad. Onsdagen ser ut att bli en rätt så trevlig dag. Du passar på att träffa en person som du inte ser så ofta. Nu njuter av varandras sällskap.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en produktiv period och du har riktigt roligt på arbetet. Tyvärr kan din entusiasm över jobbet påverka ditt privatliv eftersom du ofta bli sen på kvällarna. Försök att hålla en dialog med din partner. Det är onödigt att det blir spänningar mellan er bara för att ni är dåliga på att kommunicera. Under tisdagen och onsdagen får du flera svåra utmaningar på jobbet. Det får dig att känna dig oumbärlig. Torsdagen passar bra för att träffa vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Som kontrast till de flesta andra tecknen i zodiaken så får du en rätt så lugn vecka. Visst finns det saker att göra både privat och på jobbet, men du kan lägga upp din fritid och ditt arbete så att det passar dig. En vän verkar ha problem med kärleken och du får agera både som moraliskt stöd och rådgivare åt honom/henne. En bra egenskap hos dig är att du är empatisk och bra på att lyssna. Din vän känner sig trygg hos dig och avslöjar mer om sina problem än han/hon tänkt.

Annons