Eldig släktträff

15 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Härom dagen skulle jag laga tahiländsk för första gången i mitt liv. Det var ett samarbete mellan min man och mig. Han gjorde underbara, frasiga vårrullar med scampi i och jag stod för huvudrätten som var en kycklinggryta med grön curry. När jag smakade av min skapelse så tyckte jag den var rätt så mesig så jag bestämde mig för att finhacka en av de där mini-chilipepparn som min make så omtänksamt inhandlat i storpack. Det blev hot, hot, hot. Min snällasläkt försäkrade mig ändå om det var ljuvligt gott, men jag misstänker att både en och annan faster hade brännskador på tungan när det kom hem.

Malin undrar om kombinationen Vädur/Våg. Trevligt med vänner med “fördelar” 🙂  När du beskriver din vän verkar han ha starka drag från granntecknet Jungfrun. Jungfruar är mästare på att vilja ha sin ordning på saker och de har också en förmåga att komma med giftiga pikar mellan varven. Som du förstår är Vädur och Jungfru än mindre lyckas kombination. Jag tror att det är när din vän plockar fram sina jordiga sidor som driver han dig till vansinne.

Kräftan Lena undrar vem hon ska satsa på, en Vattuman eller ett Lejon. Rent teckenmässigt är Lejonet den bästa kombinationen. Vattumän kan vara rätt så kylig i sina känslor mellan varven och det avskyr den känslofulla Kräftan. Lejonet däremot är raka motsatsen, de är passionerade och väldigt fysiska i sina förhållanden.

🙂

Felicia

Annons