Fredag 18/2- söndag 20/2

18 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att göra en del uppgifter på jobbet som du tycker är roliga, men som du inte alltid har tid med eftersom de inte prioriteras. En trevlig kväll där du både hinner med att ta det lugnt och vara social. Lördagen handlar om att prioritera i ditt privatliv. Du hinner inte allt på en enda helg. På söndagen passar du på att träffa vänner eller familjmedlemmar som du inte hinner med så ofta. Det blir en skön helg.

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du mycket att göra både arbetsmässigt och privat. Lägg till att antingen du eller en familjemedlem ligger i riskzonen för att bli sjuk så har du en fulländad helg att se fram emot. Försök att hitta guldkornen som får dig på gott humör. Alla har jobbiga perioder, och det gäller att ta sig igenom dem. Både lördagen och söndagen bjuder på härliga möten och en del glada skratt. Våga vara öppen med dina känslor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Helgen blir vilsam på gränsen till tråkig. Stjärnorna rekommenderar att du tar det lugnt och att du undviker att göra av med pengar. Vill du träffa människor är fredagen den bästa dagen att gå ut. Då är du fortfarande uppe i varv efter en lång arbetsvecka och laddad för att vara social. På lördagen vill du inte göra någonting. Om du inte är tvungen kan du mycket väl ligga i sängen hela dagen.  Söndagen är en bra dag att motionera och vara utomhus.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot en lugn helg men det blir det motsatta. Dina vänner och din familj vill rå om dig så du får räkna med en hel del sociala aktiviteter. På veckorna är du för trött för att umgås så helgen är den enda gången som dina nära och kära får ro om dig. Lördagen är en bra dag om du planerar något större inköp. Söndagen lämpar sig bäst för att göra saker hemma. Du behöver lite lugn och ro innan nästa vecka drar igång. Unna dig minst en tidig kväll den här helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du måste får gjorda under helgen så därför ser du inte fram emot den här ledigheten. Fredagen blir den bästa dagen med en lagom blandning av arbete och sociala aktiviteter. Lördagen handlar om att gör det du måste på kortas möjliga tid. Söndagen passar bra till att umgås med din familj eller med dina vänner. Glöm inte bort att skämma bort dig själv lite extra. Du förtjänar något som du längtat efter, men inte velat unna dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en del att tänka på. Det gäller en förändring i ditt privatliv. Kanske funderar du på att flytta eller så funderar du över en relation som du vill förändra. Hela helgen blir lugn. Du tar dig tid att tänka på framtiden och väga olika alternativ fram och tillbaka. En vän kanske kan hjälpa dig med ett råd. Han/hon har nyligen gått igenom samma sak och kan bistå dig med din erfarenhet. Under söndagen får du ett överraskande mail eller samtal.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en trevlig helg. Du är visserligen trött efter en lång vecka, men lite sällskap får dig piggna till. Just nu är du inne i en social fas där du påverkas starkt positivt av bland annat Venus. Det gör att du trivs med att omge dig med människor, oavsett om det är familjemedlemmar, vänner eller kollegor. Lördagen kan bjuda på en överraskning av det roligare slaget. Du känner dig uppskattad av dina vänner. Under söndagen passar du på att fixa i hemmet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen får du inte glömma bort att infria ett löfte till en vän. Din vän är för diskret för att påminna dig, men han/hon kommer bli väldigt besviken och du glömmer bort honom/henne. Fredagen är den stressigaste dagen den här helgen. Då förväntas du att hålla ett högt tempo från morgon till kväll. Lördagen passar bra om du ska bjuda på en middag eller gå på fest. Söndagen är som gjord för att hjälpa vänner att lösa sina problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då det mesta är motigt och tungt. Du vill varken jobba eller umgås med vänner. Under helgen kommer den här påverkan försvinna och du känner dig riktigt laddad. Ska du träffa vänner eller gå ut är lördagskvällen eller söndagen det bästa valet. Då vill du vara social och ingen kan motstå din sprudlande charm. På det hela taget blir det en ganska bra period när du väl kommit över den negativa influensen i ditt horoskop.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen handlar om att ta hand om dina närmaste och om att låta dem ta hand om dig. Just nu finns det mycket gemenskap, ömhet och kärlek i ditt horoskop. Ibland kan du ha svårt att släppa in människor i ditt liv, men nu har du chansen att visa hur mycket dem som står dig när egentligen betyder för dig. Lördagen blir den mest aktiva dagen den här helgen. Då passar du på att komma ut eller motionera. Du vill gärna hålla dig i form.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir som vanligt en fullspäckad helg, men det gör dig inte så mycket eftersom du trivs bäst när det är fart och fläkt omkring dig. Du behöver få vara aktiv. Det värsta du vet när dagarna bara rinner iväg och du inte har något att göra. På söndagen unnar du dig att dra ned tempot lite. Du inser att lite vila är bra innan en ny arbetsvecka drar igång. På söndagskvällen pratar du med vän som har allvarliga privata problem. Du vill gärna hjälpa honom/henne, men du vet inte hur.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagarna rinner iväg och du känner att du inte hinner med. Din kalender är fullbokad både på vardagskvällar och på helgen. Du känner ett behov av att få vara ifred, men det finns väldigt lite utrymme för egentid i ditt liv just nu. Försök att bromsa in farten lite. Du måste få tid att pusta ut och smälta alla intryck mellan varven. Lördagen är den dag då du är som mest upptagen. Räkna med en sen kväll.

Annons