Måndag 21/2-torsdag 24/2

21 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndag och tisdagen handlar om att komma ikapp mentalt. Du har gjort ett så bra jobb i att vara ledig i helgen att du nästan glömt bort hur det är att arbeta. Under onsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Du kommer bara att ångra dig efteråt. Torsdagen blir den längsta och tristaste dagen den här veckan. Då vill du bara hem till sängen så fort du kommer utanför dörren. Den dagen gäller att bita ihop även när allt känns motigt.

Oxen 20/4-20/5

Du får en ganska abrupt start på veckan. Det har skett något under helgen som bara du kan ordna upp. Visst är du smickrad över det förtroendet som dina kollegor har för dig, samtidigt blir du irriterad över att du förväntas fixa saker så fort något går fel. Onsdagen blir lugnare. Du passar på att göra något kreativt och nyskapande. Torsdagen passar bäst om du vill träffa vänner på kvällen. Då är du både på gott humör och utvilad.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Tappa inte fattningen när en kollega ger dig en sylvass pik. Du borde inte bli förvånad över hur hin/han beter sig eftersom det inte är första gången som du får ett hugg i ryggen av den här personen. Under tisdagen och onsdagen får du fler intressanta uppdrag. Frågan är om du har energi nog att lösa allt på egen hand. Just nu känner du dig ganska matt i kroppen och mentalt är du inte lika skärpt som vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ovanligt lugn start på veckan och det gör dig nästan mer oroad än när du är överhopad av jobb. Du anar lugnet före stormen. Visst har du rätt i att tempot höjs under onsdagen och torsdagen, men inte mer än du kan klara av det om du bara ökar takten något. Under onsdagen får du höra en hemlighet som du knappt kan hålla tyst med. Till slut segrar din lojala sida och du väljer att tiga fast det brinner i läpparna på dig.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en ovanligt trist start på veckan. Du tvingas att ta tag i uppgifter som du tycker instinktivt illa om och det gör att du blir på dåligt humör. Under onsdagen försvinner den negativa påverkan från ditt horoskop och du blir på riktigt gott humör. Ska du gå ut eller träffa vänner i veckan är onsdagen och torsdagen de bästa dagarna. Då har du både orken och humöret att umgås med andra än din närmaste familj.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att motstå en förfrågan som du får i början av veckan. Det rör sig om ett extra arbete eller något frivilligt uppdrag som en vän vill att du ska ta på dig. Du tycker att det är roligt att engagera dig i den här typen av uppdrag, samtidigt så vet att du att du har ovaligt mycket att göra den närmaste tiden så frågan är om det är så klokt att tacka ja till något mer. Under torsdagen hör en vän av sig med en glad nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period då du har svårt att ta till kritik oavsett om den är personlig eller konstruktiv. Du har en tendens att tolka allt som negativt och därför så blir du arg när du får feedback. Den här påverkan kommer främst från Uranus och är snabbt övergående, även om Uranus misstänksamhet kommer att ligga kvar och påverka ditt tecken ett bra tag framöver. På torsdagen får du gå i mellan två kollegor som har svårt att hålla sams.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska oväntad start på veckan. Det verkar som det börjar nya människor på ditt arbete och du blir någon form av vägledare eller mentor. Egentligen gillar du inte den här typen av uppdrag eftersom det kräver stort tålamod att lära upp en nybörjare. I det här fallet så klickar du direkt med din nya kollega och det blir början på en rolig tid. På torsdagen bör du undvika all form av spel. Du har oturen på din sida och det gör att du blir av med mer pengar än du tänkt dig.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen är lite sega. Du är inte i toppform och det märks främst på ditt dåliga humör som tenderar att gå ut över fel person. Försök att slappna av lite mer. Be om hjälp när du orkar eller hinner. Du behöver inte vara ensam och stark, ibland är det bättre att vara två. Under onsdagen eller torsdagen väntar glada nyheter från en vän som har varit frånvarande en tid.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska händelselös vecka på jobbet. Allt lunkar på i sin vanliga takt och du tycker att den här slentrianen är ganska rofylld. Privat är det en större förändring på gång och du känner dig lite frågande över hur dina vänner och släktingar kommer att reagera på ditt beslut. Tänk på att det bara är du som ska leva ditt liv så därför att det viktigt att du själv är nöjd med de beslut du fattar. Alla andras åsikter får komma i andra hand.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inte i en period då det sker mycket både privat och på jobbet. Början på den här veckan är krävande och du måste uppbåda både tolerans och intelligens för att klara av de uppgifter som ligger framför dig. Privat så råder det mycket smågnabb mellan dig och din partner. Du tycker det är jobbigt att bråka, men du kan inte hjälpa att du blir irriterad. Försök att hålla en viss distans till varandra. Ni behöver båda egen tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Början på veckan blir ganska enformig. Du har mycket att göra, men det är inga stimulerande uppgifter som väntar. Det bästa är om du kan behålla ditt goda humör även när vardagen blir enformig. Under onsdagen och torsdagen förändras stämningen på jobbet. Det kommer nya krav på dig och dina kollegor. De här kan bli början på något riktigt bra eller riktigt dåligt beroende på hur ni hanterar de nya uppgifter som ni får.

 

 

Annons