Vatten panik

22 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ibland sker saker som man verkligen inte räknat med. Idag stängde skolan på grund av vattenbrist. Vattenledningarna hade frusit och alla barn skickades hem klockan tolv. Samma sak imorgon, ingen verksamhet för barnen efter klockan tolv. Tur att det finns mor och farmödrar som kan rädda dagen vid den här typen av kriser. Efter att ha rådbråkat mitt minne så kan jag inte minnas att min skola var stängd en endaste dag,varken på grund av frusna vattenledningar eller kyla. Men som min dotter cyniskt konstaterar så fanns det väl inget vatten när jag gick i skolan på 1800talet.

Birgitta undrar över en relation mellan Skorpion och en Fisk. Det är en av de bästa förhållande som du kan ha. Ni förstår varandra på ett helt unikt sätt. Den bästa tiden för passion är under sensommaren, då har du chansen att möta någon som är väldigt attraktiv.

Kräftan undrar över Kräfta och Fisk. Det blir nästan lika bra som Fisk och Skorpion. Det finns en ömsesidig förståelse och massor av värme i den här relationen.

😉

Felicia

Annons