Genuin mat

23 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter gårdagens katastrof på skolan fick min dotter tillbringa dagen med mormor. Efter en hel del strapatser och äventyr i vår strävan att ta oss hem mellanlandade jag och min dotter i vårt lilla centrum där vi bestämde för att äta middag på kinarestaurangen (som faktiskt ägs av kineser) innan vi fortsatte vår resa med buss. Servitören är jättegullig och han kallar dottern för karate kid eftersom vi brukar droppa in efter kratern någon gång i månaden för en brakmiddag. Idag bjöds vi på äkta kinesisk sichuan kyckling, den som de lagar till sig själva och inte till restaurangen. Vilken smakskillnad det var. Det är lite sorgligt att så många fantastiska kockar lagar så underbar mat hemma men ack så trist mat på restaurangerna, tänk om de kunde sätta upp sin egen mat på menyn istället.

Mona är en hälso oroad Jungfru. Jungfrun tenderar att lägga ned mycket energi på jobbet och ofta har hon svårt att sätta stopp när det blir för mycket. Det viktigaste du kan göra nu är att säga nej till extra arbete även om du får dåligt samvete. Tyvärr minskar inte arbetsbördan framöver så du måste lära dig att lyssna till din kropp, vad den orkar och inte orkar.

Anna undrar över Fisk och Tvilling. Det är inte den bästa av kombination. Tvillingarna är intellektuella och kan upplevas som svala. De har inte den stablitet och trygghet som Fisken behöver.

🙂

Felicia

Annons