En vardag med klös

25 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag ska vår familj bli vakter åt ytterligare en liten kisse. Själv har vi två och nu ska en bekymrad väninna bege sig till fjällen och då behöver hennes teling en vakt. Frågan är om de närmaste dagarna kommer att resultera i fullt fräs och riv eller om det faktiskt kan bli någon slags fred mellan den nya och de gamla katterna. Nu är det ju svårt att tala om för vår kattdrottning Pumba att det här bara är en temporär lösning och att hon snart kan få dominera grannskapet igen. Så länge den nya inte lägger sig i mitt knä, på min mage eller överhuvudtaget i närheten av mig ska den nog gå bra. Jag är nämligen Pumbas privata soffa och den ger hon inte upp i första taget.

Emelie, Jag förstår din fövirring. Du har nog rätt att du har lite av både Våg och Skorpion i ditt tecken även om jag anser att du är mer Skorpion än Våg. Varför Bernad och jag har olika datum vet jag inte, men de här datumen är de som jag inpräntades med när jag gick i astrologskola. Jag skulle tro att det kan bero på att övergången mellan två tecken inte alltid är glasklar och därför kan det variera lite från astrolog till astrolog.

C, mycket hänger på dig själv i år. Oavsett om du väljer att flytta eller stannar kvar så är det hela tiden ifrån dig som initiativet måste komma. Ditt horoskop uppmanar dig till att våga lite mer så varför inte ta chansen och flytta, i alla fall på prov. Jordtecknen behöver som regel en rejäl spark i rumpan om de ska ge upp sin invanda trygghet.

😉

Felicia

Annons