Lättlöst konflikt

26 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ibland önskar jag att vi människor skulle ha lika lätta att inordna sig i en hierarki som djuren. Vi har som sagt en ny lite katt på besök en vecka och efter ett par fräsande, en del jamande och ett visst mått av stirrande så verkar alla tre kissemissar har hittat sin plats. Nu är det helg och då ska vi ha en massa mystid tillsammans både människa och katt. Hoppas bara familjen kan uppnå samma frid som kissarna.

Två skyttar undrar om framtiden och en av dem är förälskad i en Oxe. Eli, när det gäller Oxar och Skyttar finns det inget  lätt förhållande. Det uppstår en ömsesidig attraktion mellan er, men i ett förhållande kommer ni inte dra åt samma håll så då måste båda vara beredda på många tuffa kompromisser.

 När det gäller Skytten generellt så 2011 ett lovande år, men det bygger mycket på att du ger dig själv en chans och att du lägger det gamla bakom dig. Ditt liv kommer att förändras och du kommer att möta nya människor. Kanske är det lite av de förändringarna som kan ana dig till och det skapar förvirring eftersom du inte ser någon rak väg utan bara en rad olika möjligheter..

🙂

Felicia

Annons