Helg utmaning

26 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag ska jag pröva min nya pastamaskin. Om resultatet blir så där smakfullt lyxigt som i kokboken eller en oätlig mjölsörja återstår att se. Jag har vissa fobier när det gäller mat som jag ska laga och pasta är en av dem. Någon har vid något tillfälle sagt att den är i närmst omöjligt att lyckas med hemmagjord pastaoch jag har krampaktigt hållit fast vid den teorin medan jag har köpt färdig färsk passa med en fyllning som i det närmaste påminner om kattmat. Nu tror jag längst inne i mig att det finns en bättre värld, utan kattmatssmakande degklumpar att livnära sig på och jag är beredd på att trotsa min rädsla för att bevisa motsatsen. Pasta kan lagas hemma, i mitt eget kök! Sa jag att jag vara italienare i mitt förra liv?

Ytterligare en Fisk som undrar över kärleken med en Kräfta. Kräftor och Fiskar står varandra väldigt nära som tecken och det gör att ni intuitivt förstår varandras känslor. Båda är emotionellt pendlande tecken så det behövs en partner som orkar med de ständigt förändrade sinnestämningarna. När det gäller Kräftan så finns det en vänskap som kan övergå i kärlek under året. För Fisken är det troligast att du utvecklar en djupare relation/förhållande under sensommaren.

Johannan undrar över en Ox man och en Jungfru. Det är en bra kombination i grunden, men du bör ha tålamod och låta honom ta initiativet. Oxmän är rätt så traditionella och vill gärna vara den som uppvaktar. När det gäller tidpunkt så ser våren gynnsam ut för båda tecknen.

🙂

Felicia

Annons