Måndag 28/2-torsdag 3/3

28 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en del saker på jobbet som kommer att kräva en hel del uppmärksamhet från din sida de närmaste dagarna. Det här är en chans att verkligen få glänsa, men då måste du visa att du både kan utveckla och hålla igång ett projekt. Tisdagen och onsdagen är bra dagar för större investeringar. På torsdagen ska du försöka komma i säng tidigt. Fredagen blir lång så du bör vara utvilad. En vän hör av sig för att han/hon vill att ni ska träffas.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska intensiv vecka att se fram emot. Om du inte slarvar med maten eller med sömnen så kommer det att gå bra. Just nu får du massor av energi från Solen och det gör dig kreativ. Dina arbetskamrater gillar hur du tänker. Du ser lösningar på problem innan de uppstår. Tisdagen bör du undvika att är fisk eller skaldjur. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du vill träffa vänner efter jobbet. Då har du som mest energi.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn start på en intensiv vecka. Måndagen flyter på utan störningar och du kan ägna dig åt saker som du måste få ordning på. Tisdagen blir du hela tiden avbruten och det gör dig irriterad på gränsen till ilsken. Onsdagen är bra om du ska löneförhandla eller sluta avtal. På torsdagen passar du på att fixa lite ärenden som du halkat efter med. Under hela veckan får du komplimanger från en kollega som beundrar dig väldigt mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att hålla tyst. Det hoppar grodor ur munnen på dig nästan hela tiden. Ditt problem är Merkurius position. Det är visserligen en påverka som kommer att hålla i sig ett tag, men den mattas av under veckan och du känner dig nästan normal igen fram emot torsdagen. En vän försöker övertala dig att göra något som du inte vill göra. Var stenhård annars så kommer du falla för din väns övertalningsförmåga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska jäktig vecka, särskilt under måndagen och tisdagen. Du har fått nya uppgifter och det gäller att du håller ett högt tempo om du ska hinna med. En vän vill att du ska tänka om när det gäller sommaren. Du har tidigare tackat nej till ett förslag på grund av ekonomiska orsaker, men nu har situationen förändrats och du kan ha råd att följa med. En flirt kan leda till en kortare romans. Just nu gör Venus dig väldigt attraktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del saker som du måste få gjort de första dagarna i veckan annars kommer du att hinna efter. Det gäller att du är fokuserad från måndag morgon. Tyvärr är du inte i toppform just nu och det gör att du ofta blir trött och disträ. Under tisdagen kommer din chef med ett förslag som du tycker verkar bra, men du bör nog fundera på saken. Under onsdagen och torsdagen har du stora chanser att göra riktiga fynd.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Just nu funderar du mycket över om du vill vara kvar på ditt arbete eller inte. Något har skett de senaste veckorna som gör dig lite tveksam. Försök att låta händelserna lägga sig något. Du kommer att upptäcka att de förändringarna till och med kan vara bättre för dig än du anade. Under tisdagen eller onsdagen finns det en person du inte bör glömma bort. Torsdagen blir ganska lugn. Du får en chans att hämta andan innan helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en riktig rivstart. Du tvingas ta ställning till tuffa beslut och jobbig problem redan på morgonen. Som tur var har du en förmåga att acklimatisera dig till snabba förändringar och den har du användning av nu. Under tisdagen ska du undvika att starta diskussioner med ina kollegor. På onsdagen eller torsdagen väntar en positiv överraskning. Det handlar om en vän eller en släkting. Torsdagskvällen är bra om du vill motionera eller träna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelselös vecka och det tycker du är ganska skönt. Även om du gillar fart och fläkt i ditt liv så kan några lugna dagar vara en bra kontrast. Undvika att ta upp vissa ämnen med din vän. Du vet att han/hon är extra känslig just nu så det är ingen bra idé att strö salt i såret. Torsdagen blir den absolut bästa dagen den här perioden. Oavsett vad du ger i in på så kommer det att gå över förväntan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har hamnat i en besvärlig situation och du vet inte hur du ska ta dig ur den. Du måste försöka att hitta en utväg som passar dig både nu och i framtiden. Ibland kan du ta förhastade beslut, särskilt när du känner dig pressad. Under tisdagen passar du på att träffa vänner/bekanta. Onsdagen blir ovanligt lugn och du kan ägna stora delar av kvällen åt att fundera över framtiden. Tordagen blir ganska stressig så det gäller att du är utvilad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Den här veckan bör du vara fokuserad. Din chef kräver att du ska prestera och i det här fallet är det bara att göra som hon/han säger. Fundera inte så mycket utan sätt igång att jobba direkt när du kommer till arbetet. Ibland kan du snöa in på en detalj och då fastnar du. Onsdagen är en bra dag om du vill höra av dig eller träffa en släkting. Du har en gynnsam påverkan på ditt familjehus. Under torsdagen bör du undvika att göra av med pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har hamnat i en situation som du inte riktigt behärskar. Det bästa är om du lyssnar på de råd som du får. Egentligen så är det här problemet inte så svårt att lösa, det gäller bara att acceptera det uppenbara. Under onsdagen och torsdagen ska du passa på att ringa till vänner som du inte brukar hinna med att höra av dig till. Ditt samtal kommer att uppskattas och du får reda på en hel del roliga nyheter.

Annons