För stor för pappersdockor?

28 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Min dotter har fått en Top Modells bok. För alla er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är en bok full av tecknade tjejer med svaga konturer. Tanken är att man ska skapa kläder, frisyrer, ja en hel look och använda sig av tjejerna som en slags mall, för att veta hur långa benen, armarna bör vara osv. Det är nästan lika roligt för mig som för dottern. Lägg till mönsterpapper (som tyg) klistermärken i form av trendiga väskor och smycken samt mallar för riktigt läckra balklänningar. Snacka om att bädda för skaparglöd. Till våren ska min dotters 18 åriga kusin få en liknande bok som sommarpresent, hon tycket den var jättekul så tydligen har klädritandet ingen ålder.

Madde undrar över relationen Lejon/Tvilling. Det är en bra kombination som stimulerar båda. Tvillingen blir glad av Lejonets eldighet och förmåga att njuta av livet. Lejonet dras till Tvillingen för att han är socialt kompetent och intelligent.

Jenny undrar hur hon som Jungfru passar ihop med Tvilling och Kräfta. det är lite roligt eftersom båda är fulträffar. tvillingen delar härskarplanet med Jungfrun och det skapar en samhörighet mellan tecknen. Kräftan är omtänksam och känslomässigt givande vilket också passar den jordnär Jungfrun bra.

🙂

Felicia

Annons