Fredag 4/3- söndag 6/3

04 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du en hel del roliga förslag på aktiviteter i helgen. Det blir svårt att välja. Försök att träff de vänner som du inte ser så ofta. Du kommer att uppskatta den här stunden med dem och de kommer att uppskatta att du tar dig tid.. både fredagen och lördagen bjuder på en hel del skratt. Söndagen blir lugnare, nästan åt det tråkiga hållet. Tänk på att du inte alltid behöver ha fullt upp för att kunna njuta av stunden.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra fredag då du både får massor gjort, hinner vara social och kommer i säng i vettig tid. Lördagen verkar vara en riktig utomhusdag. Ditt horoskop visar på massor av frisk luft och aktivitet. Kvällen blir senare än du tänkt dig och det i sin tur gör att du är rätt så trött på söndagen. Försök att blanda aktivitet och vila. Varför inte unna dig en paus med en bra bok och något gott att mumsa på¨. Njuta av att vara ledig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har massor av planer för helgen, men det ser ut som om du kommer tillbringa den mesta tiden i sängen. Det kan vara en förkylning eller någon annan sjukdom. Bli inte allt för besviken, planerna kan skjutas upp och du får lite välförtjänt vila. Ett samtal på lördagen muntrar upp dig rejält. Då får du både roliga nyheter och lite saftigt skvaller. Din sjukdom håller i sig i början av nästa vecka så se till att inte anstränga dig för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en jätterolig helg. Du träffar vänner, umgås och njuter av att vara ledig. Skulle du mot all förmodan behöva jobba så råder det en lättsam stämning på jobbet. På lördagen ska du passa på att gå ut och ha kul. Ditt humör gör dig till en riktig glädjespridare. Söndagen passar bäst till att pyssla hemma. Passa på att komma igång med några av alla projekt som du planerat. Under söndagskvällen avslöjar en vän en hemlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under helgen får du en hel del att tänka på. En äldre släkting behöver din hjälp och du får planera om en hel del aktiviteter för att få tid att hjälpa din släkting. Det blir kanske inte den roligaste helgen som du har haft, men du känner att du gör nytta och all tacksamhet som du får tillbaka värmer dig. Lördagen blir den lugnaste dagen, då kommer du igång rätt så sent eftersom du är så trött. Du passar på att sova ut ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen handlar till stor del om dig. Du har haft en intensiv vecka så nu passar du på att göra saker som du tycker om, inte saker som du bör göra. Det kan hända att städningen halkar efter, men vad är dammråtta i hörnen mot en lycklig Jungfru? Håll en öppen dialog med dem som står dig när. Det finns en risk att ni pratar förbi varandra och då kan det lätt uppstå missförstånd. Genom att vara tydlig med vad du menar undviker du irritation.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu tenderar du att leka med elden. Vid det här laget borde du veta vad som händer när du bränner dig, men den läxan har du helt missat. Både fredagen och lördagen flirtar du med någon som är förbjuden mark. Du kan inte låta bli att le lite extra och vara ditt allra charmigaste jag när han eller hon är i närheten. Under söndagen lider du av dåligt samvete eftersom du vet att det du gjort inte är rätt, men ändå vet du att du kommer vara lika flirtig nästa gång ni möts.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lång och skön helg, kanske har du tagit några extra dagar ledigt. Fredagn handlar främst om att vara effektiv. Du vill stöka undan allt tråkigt så att du kan njuta av resten av dagen utan dåligt samvete. På kvällen verkar det som du umgås med vänner. Lördagen blir rätt så sävlig. Du har ingen lust att stressa utan tar dagen lite som den kommer. Söndagen blir den trevligaste dagen den här helgen, en härlig kombination av lättja och aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du mycket övertalande om du tror på något. Du har fått en påverkan av Merkurius som gör dig väldigt smidig när du ska välja dina ord. Just den här helgen ställs du in för ett dilemma. Du har en vän som du vill ska hjälpa dig, men vännen är antingen för upptagen eller stressad för att gör dig den här tjänsten. Genom att välja dina ord med omsorg så får du till sist som du vill. Under söndagen ska du se upp så att du inte gör en dålig affär.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu så handlar ditt liv om din närmste familj och det ni går igenom tillsammans. Det verkar finnas n underliggande konflikt som tär på relationen i familjen och ingen är riktigt villig att ta tag i den Under lördagen passar det bra att lyfta tunga ämnen. Planeterna är i en position som underlättar känsliga diskussioner. På söndagen passar det bättre att göra saker för dig själv. Rensa ur garderoben eller ta en hemma spa behandling.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en kort men intensiv helg. Du jobbar senare än du tänkt dig på fredagskvällen och det resulterar i en hel del arbete hemma på lördagen. När du klarat av det du känner att du måste göra kan du äntligen koppla av och ägna dig det som du uppskattar att göra. Söndagen passar bra för att mysa med dina närmaste vänner eller din familj. Du känner dig ovanligt tillfreds med det mesta just nu. Njut av känslan av att vara älskad.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu går du in i rofylld period där du ägnar dig åt att ta hand om dig själv och dina närmaste. Ditt horoskop visar på ett riktigt inboande. Du gör det mysigt hemma, lagar goda middagar och du njuter av att kunna samla dina närmaste kring ett vackert dukat bord. Söndag blir en ganska stressig dag då du tvingas göras mer än du tänkt dig, försök att inte bli irriterad när dina planer din går som du vill att de ska göra.

Annons