Måndag 7/3- torsdag 10/3

07 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att du måste visa att du faktiskt bryr dig. Ditt engagemang blir ifrågasatt och du känner dig sårad. Under tisdagen tar du det lugnare. Du passar på att komma ikapp med saker som tidigare halkat efter. Under onsdagen och torsdagen får du jobba mycket så då är du för trött för att aktivera dig på kvällarna. Vill du träffa vänner så ska du passa på att göra det i början av veckan. Då har du som mest energi.

Oxen 20/4-20/5

Under hela den här veckan känner du dig omotiverad och på dåligt humör. Du har en ogynnsam påverkan på ditt tecken som kulminerar under onsdagen och torsdagen. För att inte säga eller göra saker som du ångrar bör du försöka att gå undan och räkna till tio varje gång du känner att du börjar blir irriterad. Under början av veckan finns det en risk för konflikt i hemmet. Du och din partner/familj har svårt att komma överrens just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under veckan kommer det en våg av energi in i ditt tecken och det är bra eftersom du varit lite trött den senaste tiden. Solen ger dig massor av idéer och inspiration. Även om det mesta tycks kretsa kring arbete just nu så har du en förmåga att ha roligt, även om tempot är högt och du är lite lätt stressad. Det kan finnas en attraktion mellan dig och en kollega. Din Venus indikerar att du känner dig attraherad av någon på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att säga nej oavsett om du vill, kan eller orkar hjälpa till. Den här influensen är som starkast under början av veckan och då får du se upp så du inte blir utnyttjad av lata kollegor. Under onsdagen och torsdagen kommer Merkurius in i ett gynnsamt läge och då blir du väldigt lätt att ha att göra med. Slutet av veckan verkar handla om relationer och vänskap. Du bygger sakta, men säkert upp en krets av pålitliga vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Början av veckan blir stressig. Du har ett nytt ansvar som du inte riktigt behärskar och det gör dig lite grinig. Du har svårt att ta att du inte är bäst på allt som du gör. Ibland måste man svälja stoltheten och be om hjälp. Under onsdagen passar du på att umgås med vänner och ha trevligt. Du känner att du äntligen vet vad du vill med din framtid och det gör att kan slappna av ordentligt. Vill du göra affärer eller investera pengar så är onsdagen den bästa dagen att göra det på.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del frågor som du vill ta upp med en viss person, men du vet inte hur du ska kunna lyfta ämnet på ett bra sätt. Det gäller att vara finkänslig, men samtidigt inte sticka under stol med vad det är du menar. Tisdagen är den mest intressanta dagen den här perioden. Den bjuder på både individuella utmaningar och ett bra grupparbete. Vill du ägna dig åt fysiska aktiviteter så passar både onsdagskvällen och torsdagen bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period så du inte riktigt orkar hålla humöret uppe. Du är innerligt trött på vinter och kyla. Har du möjlighet så skulle ett mindre miljöbyte få dig att må mycket bättre. Om du inte kan eller har råd att åka iväg så försök med att gå ut med dina vänner, gå på bio eller ägna en hel kväll åt att ta hand om dig själv. Det väntar trevliga nyheter under onsdagen eller torsdags förmiddagen. De nyheterna kommer att förgylla hela veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt envis och det gör att du hamnar i de mest konstiga situationer. Du tenderar att provocera och utmana din omgivning på gränsen till vad de orkar med. Försök att hålla entusiasmen uppe, men dämpa din vilja att övertala alla andra att känna som du. Det är bra att du vill driva fram nya idéer, men räkna inte med att dina kollegor har samma vilja till förändring som du har. Var lite mer lyhörd när det gäller andra personers behov.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du nyheter som du har svårt att smälta. Du behöver tid att tänka så avstå med att visa någon form, av reaktion innan du har tagit ställning till vad du egentligen känner. Under tisdagen och onsdagen så passar du på att umgås med vänner och familj. De dagarna blir väldigt sociala. Torsdagen blir riktigt seg. Du orkar inte ta tag i alla måsten och det gör att du inte presterar lika bra som du brukar göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant början på veckan. Du hamnar mitt emellan två vänner som inte kan hålla sams och som vill att du väljer sida. Håll dig neutral, det här är deras problem inte ditt. Hur gärna du än vill komma med goda råd så är nog det bästa du kan göra i den här situationen är att inte lägga sig i. På torsdagen är den någon som fyller år eller har namnsdag, glöm inte att gratta din vän. Torsdagskvällen är bra om du vill ut och träffa vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under början av veckan tar en av dina kollegor på sig mer ansvar än han/hon klarar av att hantera. Det kan bli allvarliga problem för dig eftersom du oftast får hjälpa den här personen när han/hon gör fel. Se till att påpeka misstagen innan de är för grova för att rätta till. Under onsdagen väntar goda nyheter och en trevlig/romantisk kväll. Ska du jobba på torsdagen får du se till att det inte blir för sent. Ibland glömmer du bort klockan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en stressig med stimulerande vecka, särskilt de första dagarna. En ny kollega eller chef utmanar dig och får dig att prestera mer än du brukar. Du tycker att det är roligt att få pröva på lite nya saker. Under tisdagskvällen hör du eller en vän av sig. Ni bestämmer att ni ska ses senare i veckan och då passar din vän på att be dig om en tjänst. Under torsdagen tenderar du att göra av med mer pengar än du tänkt dig.

Annons