Fredag 11/3- söndag 13/3

11 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen gäller det att du tänker till. Just nu har du en negativ influens från bland annat Mars och det gör att du säger saker som kan uppfattas som elaka eller klumpiga. Det gäller att håll tungan rätt i munnen när du har en sådan här påverkan. Annars blir helgen lugn. Både lördagen och söndagen handlar mycket om att vila och njuta. Om du jobbar har du svårt att motivera att gå till jobbet. Ska du träffa vänner är söndagen bäst.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är lite stressig. Du har en del att förbereda och det kan ta lite tid att få i ordning allt. Det verkar som du ska ut på en resa eller en längre utflykt under lördagen så det mesta som ska ordnas måste fixas på fredagen. Söndagen blir den klart bästa dagen den här helgen. Om vädret tillåter är du ut så mycket som möjligt. Du tycker att det är härligt att med massor av frisk luft. Det finns mycket närhet och kärlek de närmaste dagarna i ditt tecken.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du på toppenhumör och det gör att du är en riktig glädjespridare både bland dina vänner och bland dina kollegor. Fredagen blir en harmonisk och rolig dag. Kvällen passar bra om du vill gå ut och träffa människor. Lördagen handlar mer om att vila och ta det lugnt. Ska du gå ut på lördagskvällen så går du hem tidigt. Du är väldigt trött. Söndagen är en bra dag om du vill shoppa eller ägna dig åt någon form av sport.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu grubblar du mycket över kärleken eller bristen på kärlek. Du har en oro i ditt tecken som gör att du inte riktigt kan njuta av vardagen. Det finns en gnagande känsla av att du missar något viktigt. Just nu är det väldigt väsentligt att du behåller fokus på arbete, vänner och familjen. Den här helgen har du en bra möjlighet att visa dina närmaste hur mycket du älskar dem. Söndagen verkar bli en riktig familjedag med fokus på uteaktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte orolig för att inte synas på jobbet. Gör du bara ditt bästa så märks ditt resultat och du behöver inte anstränga dig för att sticka ut. Just nu fokuserar du för mycket på det negativa i ditt liv och glömmer det som är bra. Under helgen ska du försöka tänka positiva tankar, umgås med vänner som är bra på att peppa. Gör det här till en riktig feel good helg då du månar om dina behov. Lördagen är den bästa dagen om du vill festa eller umgås med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du många olika aktiviteter som du vill hinna med och det gör att helgen kan bli stressig snarare än vilsam. Du är en aktiv person som älskar att umgås med vänner och familj. Ditt största problem just nu är att du aldrig säger nej, varken till en fest eller till att hjälpa en vän som har problem. Det gör att du får väldigt lite tid över för dig själv. Under lördagen har du goda chanser att vinna en mindre summa på spel eller lotter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en riktigt trevlig helg att se fram emot. Det börjar redan när du går från jobbet på fredagen. Det verkar som du planerat en mysig middag eller en party kväll. Lördagen blir lite lugnare, men då passar du på att fixa och göra fint hemma. För dig är det viktigt med ett trivsamt boende. Söndagen blir en riktig slö dag fylld med fika och skvaller. Du passar på att uppdatera din vänskap med personer som du inte träffar så ofta.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte ör aggressiv i din framtoning utan försök att at det lugnt när du pratar med en kollega som du upplever som irriterande. Ibland går du på för hårt och då blir resultatet en katastrof. Under lördagen umgås du mycket med din familj. Du månar om dem och de är navet som din värld kretsar kring just nu. Är du singel är det dina vänner som blir din närmaste familj. Söndagen är en bra dag att plugga, motionera eller se över din vardagsekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte vad du ska göra den här helgen och det är ovanligt eftersom de senaste veckorna har varit så fullbokade. Tillåt att vara impulsiv. Att göra vad du känner för stunden passar bra med din natur och får dig att känna dig fri. En vän tycks ha allvarliga personliga problem och vänder sig till dig för ett råd. Lördagen är den bästa dagen om du vill umgås med släkten. Då har du en gynnsam påverkan över ditt familjehus och det gör att du slipper onödiga gräl.

Stenbocken 22/12-19/1

Du bör se över din ekonomi i helgen. Just nu finns det mycket som slukar pengar och frågan är om det blir en balans mellan inkomst och utgifter. Ett förslag är att du tar ett extrajobb. Du kan behöva pengarna och det ger dig också möjlighet att lära känna lite nya människor. Lördagen verkar bli en familj eller släktdag. Söndagen har mer betoning på vänner och nöjen. Glöm inte bort ett löfte som du gett i början av veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att hela tiden hamna i diskussioner med människor som du egentligen inte ens vill umgås med. Det är Plutos påverkan som försätter dig i jobbiga situationer. Helgen blir relativt lugn, men lördagen verkar ansträngande på ett eller annat sätt. Försök att fokusera på nuet och planera inte för långt in i framtiden. Söndagen blir en härlig dag som handlar mycket om uteaktiviteter och att umgås med människor som står dig nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en mysig helg att se fram emot. Just nu står både Mars och Venus i harmoni till ditt tecken vilket ger dig en lagom kombination av driv och social kompetens. Fredagen och lördagen passar bäst om du vill umgås med vänner eller festa. Söndagen passar bra att ordna med saker i hemmet och knyta kontakt med personer som du inte umgåtts med på ett tag. Se upp så du inte gör av med för mycket pengar i helgen Stjärnorna varnar för att slösa.

 

 

Annons