Måndag 14/3-torsdag 17/3

14 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Så här i början av veckan har du lite svårt att komma igång. Det finns en stor risk att du blir försenad till jobbet både på måndagen och på tisdagen. Försök att komma i säng tidigare. Under onsdagen tar du upp en fråga med en kollega. Din ärlighet uppskattas inte och det kan leda till konflikt på jobbet. På torsdagen flyter allt på bra. Äntligen är det din tur att bestämma.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som om du är ledig eller i alla fall har det väldigt lugnt på arbetet. Det finns en harmoni över ditt tecken som gör att det mesta du tar dig för går vägen. Undvik personer som du vet är bra på att reta upp dig. Tisdagen och onsdagen är bra dagar om du vill göra saker som kräver tålamod. Torsdagen blir rätt så stressig, med det är en positiv stress som ger dig energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att glömma viktiga saker. Den här influensen är som strakast under måndagen och tisdagen så där ska du vara noga med att skriva ned allt som du måste komma ihåg. Under onsdagen påverkar månen ditt tecken och det ger dig skaparkraft och en förmåga att läsa av din omgivning. Torsdagen handlar om ett beslut som tvekar att ta, men som vet att du måste fatta.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del saker som du måste ta ställning till och det gör att du känns lite frånvarande både på måndagen och på tisdagen. Du har svårt att koncentrera dig på dina arbetsuppgifter eftersom tankarna hela tiden far iväg. En komplimang lyser upp onsdagen och får dig att känna dig attraktiv. På torsdagen finns det en stor risk att du kommer för sent eller helt missar ett viktigt möte.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu intrigerar du utan att veta om det. Du anser att du bara framför din ärliga åsikt, men du tänker inte på till vem du öppnar munnen och i vilket sammanhang. Det kan skapa en obehaglig stämning på jobbet om det kommer fram att det var du som pratade bredvid mun. Under onsdagen får du en glad överraskning. Det är en nyhet som kan förändra mycket i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött på dåliga nyheter och slår dövörat till när någon kommer med kritik. Tänk på att kritik kan vara både av ondo och av godo. I just det här sammanhanget kan den faktiskt hjälpa dig att prestera bättre. En kollega är lite väl flirtig just nu. Du har svårt att tolka hans/hennes signaler. På torsdagen ska du passa på att shoppa om det finns saker som du behöver handla. Då är chansen stor att fynda.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska seg start på veckan. Du har helt enkelt svårt att motivera dig själv att kliva upp ur sängen på mornarna. Din kropp är rätt så slutkörd så var snäll mot dig själv. Ät nyttigt och gå och lägg dig i tid på kvällarna. Under onsdagen ska du passa på att starta upp nya projekt. Då är du som mest kreativ och det gör att du inte ser problemen utan bara lösningar på problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Början på veckan blir ganska stressig och det gör dig på dåligt humör. Just nu påverkas du negativt av Månen och det gör dig rätt så lynnig. Försök att behärska ditt temperament bättre. Både tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar som du känner dig nöjd med. På torsdagen försöker du dig på ett nytt projekt, hur det lyckas beror på dagsformen och på din vilja att lyckas.

Skytten 22/11-21/12

Din humor segrar över ditt dåliga humör i början av veckan och det gör att du lyckas med de uppgifter som du tar dig an. Tack vare duktiga kollegor och din charm klarar du av att ro även rätt så komplicerade projekt i hamn. Onsdagen är den sämsta dagen den här veckan om du vill gå ut och festa eller träffa människor. Torsdagen kan bjuda på en mindre överraskning som får dig på gott humör.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön start på veckan. Du slipper stressa, varken på jobbet eller privat. Det ligger kärlek i luften, det kan vara att du är förälskad eller så flirtar du med någon på arbetet. Onsdagen kan bli romantisk, särskilt för Stenbockar som har etablerade förhållanden. Torsdagen handlar om att våga stå upp för sin åsikt även om det känns obekvämt. Du måste vara modig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en dartfylld start på veckan. Det verkar som du jobbar mer med kroppen än med hjärnan just nu och det passar dig bra som omväxling. Det blir många glada skratt både på måndagen och på tisdagen. Onsdagen ser mer rofylld ut. Då passar du på att slappna av och vila dina ömma muskler. På torsdagen får du vara beredd på att gå upp tidigt och komma i säng sent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara den som först påpekar ett fel på jobbet, men den här veckan blir det du som måste vara ledaren och ta på dig rollen att framför båda din och andras åsikt. Det kan kännas lite tungt i början, men du inser snart att det här är det bästa sättet att få igenom dina idéer och tankar. Under onsdagen ska du undvika spel och lotter. Torsdagen är den dag som passar bäst för fysiska aktiviteter.

Annons