Fredag 18/3-söndag 20/3

18 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fredag 18/3-söndag 20/3

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du otålig och det gör att du slarvar med saker du borde vara noggrann med. Det kan försätta både dig och en kollega i en tråkig sits under fredagen. Lördagen blir en riktigt bra dag. Du känner dig utsövd för första gången på länge och ditt humör är på topp. Ska du gå ut den här helgen är lördagen den klart bästa dagen att göra det på. Söndagen passar bäst till att fixa mindre projekt hemma.

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt har du massor att göra den här helgen. Du har en middag eller en fest att se fram emot på lördagen. Är det du som är värdinna är du igång från morgon till kväll. Du tycker att det är roligt att bjuda hem dina vänner. På söndagen försöker du att göra så lite som möjligt. Du är trött efter en aktiv vecka och en intensiv helg. Unna dig en lat dag där du gör i stort sett ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med vilka hemligheter som du avslöjar i helgen. Risken är stor att du säger något till en person som inte klarar av att hålla tyst. Fredagen blir förhållandevis lugn både privat och på jobbet. Under lördagen försöker du engagera en vän eller din partner i ett projekt hemma. Söndagen blir rätt så aktiv. Du verkar ha bokat in flera aktiviteter och det gör att du måste stressa för att hinna med.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du ett förslag på en aktivitet i helgen. Visst är det frestande att tacka ja, men handen på hjärtat har du varken råd eller ork att kasta dig in i det här projektet just nu. Lördagen bjuder på överraskningar och många skratt. Det blir en lyckad dag och en sen kväll. Söndagen tillbringar du till stor del inomhus. Du varken vill eller orkar röra på dig.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt kluven. Du har egentligen fattat ditt beslut, men den här helgen tvekar du om du gör rätt eller fel. Det är ändå för sent för att ändra sig så skaka av dig obehaget och gör något kul som får dig att tänka på annat än problem. Lördagen är en riktig familjedag då du umgås med dem som står dig allra närmast. På söndagen har du något viktigt som du inte får glömma.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en känsla av att någon skvallrar bakom ryggen på dig och det gör dig frustrerad. Nu är det så att Jungfrun normalt sett är lätt misstänksam av naturen och just nu förstärks den sidan av Uranus position. Även om någon pratar illa om dig är det inget du kan göra något åt så ha en kul helg istället för att grubbla på problemet. Både lördagen och söndagen är bra dagar för att umgås med vänner och familj.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig helg då du uträttar en del små projekt i hemmet, umgås med familjen och njuter av att ta det lugnt. Lördagen är den dag då det kan uppstå en mindre konflikt. Du och din vän tycker olika och ingen är beredd på att ge efter. Söndagen lämpar sig bra för utomhusaktiviteter av olika slag. Du behöver syret och ljuset för att orka med kommande vecka.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period då du hakar upp dig på detaljer. Du har svårt att se helheten eftersom du hela tiden fokuserar på de mindre bitarna. Under fredagen kan det uppstå problem på jobbet och då måste du be om råd även om det tar emot. På lördagen ska du undvika allt som har med fysisk aktivitet och sport att göra. Risken för skada är rätt så stor den dagen.

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att lyssna på andra personers råd och det gör att du faktiskt begår misstag som du lätt skulle kunna undvika. Fredagen blir en stressig dag på jobbet så undvik att gå ut på kvällen för då är du för uppe i varv för att ha kul. Lördagen blir den lugnaste dagen den här helgen. Då har en positiv påverkan från Solen som ger dig extra energi.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir rätt så stressig, mest för att du vill hinna med så mycket som möjligt på några få dagar. Sänk ambitionsnivån lite. Det går bra att göra saker hemma under veckorna också, du behöver inte hinna allt på helgen. En vän vänder sig till dig för att få stöd i en viss fråga. Ta dig tid att lyssna på hans/hennes problem. Söndagen lämpar sig bäst för att umgås med den närmaste familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en lång och händelserik helg att se fram emot., Lägg inte ribban för högt bara, ibland är det bra att minska på kraven till förmån för välmåendet. En vän kommer med ett ganska spektakulärt förslag. Ta dig tid att lyssna på honom/henne, men lova inget innan du diskuterat den här idén med din familj/partner. Söndagen lämpar sig bra för lugnare aktiviteter och städning.

Fiskarna 19/2-20/3

Både fredagen och lördagen blir stressiga, men roliga. Du har lovat flera personer att ni ska ses, och nu får du jobbigt att få pusslet att gå ihop. En vän från skoltiden hör av sig och du blir glatt överraskad. Söndagen blir förvånansvärt lugn. Du hinner slappna av och ladda om batterierna inför nästa vecka. En riktig kanondag med andra ord. Undvik stora utgifter den här helgen.

Annons