Måndag 21/3- torsdag24/3

21 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt påstridigt just nu även om du själv upplever det mer som entusiastisk än påstridig. Tänk på att en del av dina kollegor har svårt att hävda sina åsikter när du far fram som en stormvind. Din energi är positiv, bara lite väl intensiv ibland. Under tisdagen får du ett råd av en vän som du gör bäst i att följa. Under onsdagen eller torsdagen väntar ett besked som har med sommaren att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period då du får mer och mer energi från Solen. Du blir driven och vågar säga emot när du tycker saker är fel. Under början på veckan råder det en tryckt stämning på arbetet. Du känner dig orolig även om du vet att det inte berör dig direkt. Under onsdagen ska du vara försiktig med fysiska aktiviteter eftersom du har lätt för att göra illa dig. Torsdagen är den roligaste och mest avslappnade dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rätt så stressig start på veckan. Du får mer att göra än du räknat med. Om du är strukturerad och skriver listor är chansen högre att du klarar av de tidsramar som är satta. Under torsdagen får du goda nyheter av en familjemedlem eller din partner. Du är inte särskilt förvånad, men du blir ändå glad för den här personens skull. Undvik att diskutera trosfrågor den här veckan.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då det mesta känns bra. Du tycker att du har hamnar rätt både i arbetet och privat. Under mitten av veckan kan det förkomma ett gräl eller en mindre dispyt mellan dig och en kollega. Ni är väldigt olika som personer så ni har svårt att förstå varandras utgångspunkt. Vill du träffa vänner eller ha en romantisk kväll är tisdagen och onsdagen de bästa dagarna.

Lejonet 23/7-22/8

Det händer mycket i Lejonets tecken just nu, men det mesta sker inom dig. Du är på väg att förändras och utvecklas som människa och det kan innebära att du funderar på att ändra något i din vardag. Det viktiga är att du tänker igenom konsekvenserna av de beslut som du fattar. Du är impulsiv och det gör att du ofta agerar utan att tänka. Glöm inte bort en bemärkelsedag den här veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en tuff men rolig period. Det sker mycket både på ditt arbete och privat så det gäller att du ära alert så du inte missar något. Ibland slarvar du med sömnen och maten och då blir du irriterad och ofokuserad. Under tisdagen eller onsdagen ska du passa på att infria ett löfte som du gett en vän. Torsdagen kan bjuda på tur i spel eller kärlek. Våga för att vinna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant vecka med en del förvecklingar. Ett rykte växer och fjädern blir till en höna. Ta det du hör med en nypa salt och ta reda på fakta istället för att spekulera. Just nu manar ditt horoskop till ärlighet. Säg vad du tycker och stå för din åsikt. Under tisdagen kan du göra riktigt bra fynd om du letar efter något speciellt. Glöm inte bort en vän på torsdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det ligger mycket glädje och humor i ditt horoskop. Du är inne i en period då vännerna betyder mer än ditt arbete. Du gör mycket när du är ledig och det lämnar väldigt lite tid för vila. Försök att hitta mer balans i ditt liv. Under tisdagen väntar en hel del utmaningar på jobbet. Onsdagen blir onödigt krånglig på grund av ett missförstånd och torsdagen blir stressig men riktigt rolig.

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med vad du säger i början av veckan. En person som du tror är pålitlig visar sig vara en riktig skvallertant. Även om hon/han inte menar något illa så kan hon/han inte bevara en hemlighet. Just nu har du ett stort behov av att få vara ensam, men det ser ut att bli svårt, särskilt i början av perioden. Under torsdagen möter du en person som lyser upp din dag.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

En komplimang i början av veckan får dig att må riktigt bra. Du njuter av all uppmärksamhet. Venus står i en gynnsam position i förhållande till ditt tecken och gör dig ovanligt charmig och tilltalande. Under onsdagen eller torsdagen dyker det upp ett erbjudande som du bör överväga. Det kan betyda mycket om du tackar ja, men då måste du räkna med en period av hårt arbete.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig på jobbet just nu. Det är så mycket som snurrar i ditt huvud. Har du möjlighet att ta ledigt ett par dagar så ska du göra det. Genom att ta dig tid att fundera på ditt liv kan du få rätsida på vad det är som gnager dig. Under början av veckan får du et utmaning som verkar omöjlig, men som du kan klara av om du bara ber om hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och lite annorlunda vecka. Av någon anledning så ser inte jobbet ut som det brukar. Det kan vara att du har fått nya arbetsuppgifter eller att du får hoppa in och hjälpa till på någon annan avdelning. Var inte rädd för att visa din kreativa sida. Privat så mår du riktigt bra oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Våren är på väg och det får dig verkligen att blomma upp.

Annons