Karatelektion

22 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag var jag och tittade på min sjuåriga dotter när hon övade karte. Det är ganska otroligt hur fort de där små rackarna lär sig behärska komplicerade röelsemönster. Ett olikhet mellan tjejer och killar märks redan nu, flickorna slår lite mindre hårt än killarna. Men det som de saknar i aggression och styrka tar de igen i fokus och vilja. Själv blir jag lite sugen på att börja träna när jag tittar på ungarna. Det ser ju så roligt ut, tyvärr är den bistra sanningen att det nog inte skulle gå lika enkelt för mig som för dottern. Ni vet hur det är med gamla hundar, det går inte att lära dem att sitta fint.

Sofie, de stora förändringarna inom arbete och karriär kommer att ske på andra halvåret. Mycket bygger på din vilja att skapa något som passar dig. Du får jobba hårt och mellan varven känns det som om dina ansträngningar inte ger något resultat. Mot slutet av året kommer du att inse att du faktiskt åstadkommit en hel del.

Fisken, det ligger ett val inom din närmaste framtid. Instinktivt känner du att det inte passar dig, men be att få fundera igenom ditt beslut innan du ger ett definitivt avslag. Mycket kan hända på ett par veckor.

🙂

Felicia

Annons