En spinnande kompis

24 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag vaknade jag med en värkande axel. Anledningen var att den yngsta katten har använt mig som madrass under natten och att jag omedvetet legat helt stilla i en ställning i flera timmar. Det är samma sak när man får barn. Undersökningar har visat att en nykter och opåverkad mamma i stort sett inte kan rulla över sitt barn. De ligger blixt stilla när de sover, tydligen sitter de instinkterna i även när det gäller kattungar.

kräftan, det syns i ditt horoskop att din ambitionsnivå är hög och att du jobbar hårt. Som person har du en vilja att alltid göra ditt bästa, men ibland måste du själv sätta gränser när det, som nu, är på väg att gå över styr. För dig som Kräfta är det viktigt att hitta en balans mellan ditt arbete och din fritid.

Felicia, när det gäller Tvilling och Jungfru är det en underbar kombination, men det du säger gör mig lite tveksam. Det kan röra sig om vänskap, men det kan också vara allvarligare menat. Jag tycker du ska ställa din karl mot väggen utan att vara aggressiv. Fråga vad det är han vill med ert förhållande. När det gäller jungfrur är de i regel pålitliga och brukar inte vara otrogna, men ingen regel utan undantag.

🙂

Felicia

Annons