En dyr delikatess

25 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Eftersom jag är matlagningsintresserad så tittar jag gärna på matlagningsprogram. Jag har kommit fram till att tryffel är det nya saffran. Det är exklusivt, svårt att få tag på och framförallt dyrt. Jag har lyckats komma över en färsk klump av denna dyrbarhet, och dröm om min förvåning när jag upptäckte att det inte ens påminde om tryffelolja eller den inlagda tryffel man vanligtvis köper i affären. Smaken är mycket mer finstämd och kryddig, inte alls lika dominerande på gränsen till bitter som jag är van vid. Frågan är, kan man dressera katter att bli bra tryffelhunder? Jag är övertygad om att våra marker här omkring innehåller en oupptäckt guldgruva av denna delikatess. Det är är inte logiskt att den bara skulle finnas i Frankrike, Italien och på gotland.

Fram för mer tryffel åt folket!

Ann, för dig handlar lördagen om att få ordning på nerverna och gå in i rollen du ska provspela med. Teater är en ovanlig uttrycksform för Oxar eftersom den kräver att du ska bjuda främlingar på ditt inre och det brukar Oxar i regel ha svårt för. Hitta en metod att bjuda mycket på dina känslor och undvik attlåta dig irriteras av eventuella medsökare. Det ligger en mindre risk för konflikt i ditt tecken under lördagen.

Lina, Väduren harett bra karriärsmässigt år med många utmaningar. När det gäller kärlek har du störst chans att träffa någon i mars eller oktober.

😉

Felicia

Annons