Måndag 28/3 – torsdag 31/3

28 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen ska du undvika att hamna mellan två personer som är osams på ditt arbete. Risken är stor att du dras in i något som du inte alls vill bli indragen i. En kollega försöker få dig att byta uppgifter eller pass med honom/henne. Det finns en baktanke så det är bra om du kollar upp nackdelarna med förslaget ordentligt. Under tisdagen eller onsdagen ska du satsa på att träffa vänner. Då är du som mest social.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en omväxlande och rolig inledning på veckan. Räkna med att arbeta hårt och få en bra utdelning på din ansträngning. En person som du arbetar med tycker väldigt mycket om dig och det gör att han/hon blir sårbar när du retas med honom/henne. Under onsdagen kan du få flera komplimanger. Solen ger dig energi och du strålar av sundhet och livsglädje. På torsdagen ska du undvika att ta lotter eller spela. Då är risken stor att du förlorar pengar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska jobbig start på veckan. Dåliga nyheter får dig att bli ledsen och det påverkar dig under både måndagen och tisdagen. Försök att inse att det som sker är oundvikligt. Onsdagen handlar om kreativitet. Det gäller att at dina idéer till en ny nivå. Visa att du kan både vara effektiv och konstnärlig på samma gång. Under torsdagen får du en förfrågan från en vän eller familjemedlem angående helgen. Du vill säga ja men du kan inte.

Kräftan 21/6-22/7

Du går in dig själv rätt så mycket just nu. Du känner att du inte blir tillräckligt uppskattad av dina kollegor och det gör att du har svårt att hitt någon entusiasm i arbetet. Tänk på att du jobbar för din egen skull och inte för någon annans. Under tisdagen och onsdagen får du pröva på lite nya uppgifter och det gör att du glömmer bort att vara missnöjd. En vän vill träffa dig på torsdagen. Försök att hinna med henne/honom.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du ta en sak i taget. Risken är stor att du slarvar med en hel del detaljer och då får du bara göra om allt igen. Om du är lite mer noggrann så kommer du att ha igen det senare i veckan. En vän försöker övertala dig att göra något som du inte vill ställa upp på. Var stark och säg nej även om du tycket att det känns hårt. Under onsdagen eller torsdagen får du nyheter från arbetet. Det blir både bra och dåligt för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen ska du undvika att hamna i en konflikt med en vän som står dig nära. Just nu tycker ni olika om nästan allt och ett större gräl kan förstöra er vänskap. Under onsdagen får du ett gott råd från en kollega som du bör följa, det kan resultera i att du spar tid. Torsdagen blir rätt så lugn. Även om tempot är högt på jobbet så är det inte värre än att du hinner med. På kvällen väntar en trevlig överraskning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du får en seg start på veckan. Både måndagen och tisdagen känner du dig väldigt trött och svårt att hålla ögonen öppna. Det ligger någon latent sjukdom i ditt horoskop som kan förorsaka den här tröttheten. Under onsdagen känner du dig bättre, men du är fortfarande svårt att motivera dig själv att göra något utom det nödvändigaste. Först fram emot torsdagen blir du ditt vanliga charmiga jag istället,

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du se upp så du inte blir indragen i en lögn som din kollega väver. Han/hon känner sig överkörd av sin chef och planerar att slå tillbaka. Under tisdagen träffar du en ny bekantskap som du upplever som lite kittlande och spännande. Har du ett förhållande kan du få dåligt samvete över dina känslor. Under torsdagen passar du på att göra en massa småsaker som du inte brukar hinna med i vanliga fall.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en produktiv vecka även om starten är lite seg. Du har helt enkelt svårt att komma igång på morgonen och det gör att du måste jobba dubbelt så snabbt när du väl vaknat. Under tisdagen och onsdagen får du användning av din flexibilitet och ditt kreativa tänkande. Du lyckas imponera på en chef som står dig nära. Det kan resultera i bättre och mer ansvarsfulla uppgifter i framtiden. Under torsdagen bör du höra av dig till en vän.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att får din kollega att förstå vad det är du menar. Ni tycks prata om varandra hela tiden. Det viktiga är att ni är ärliga emot varandra även om det innebär att ni kommer att tycka olika. Under tisdagen ska du prova på något nytt. Det kan vara allt från en aktivitet till en ny maträtt. Onsdagen Bjuder på motstånd, du har svårt att hålla motivationen uppe. Även torsdagen ser trög ut, försök att varva rutinarbete med roligare uppgifter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker möjligheten att förändra något i din vardag. Det kan vara dina arbetsuppgifter, din allmänna situation eller dina arbetstider. Det här kommer att bli en långsamt framskridande process som tar sin början den här veckan. Under tisdagen och onsdagen får du nyheter om en vän. Det blir lite av en chock när du hör det, men när nyheten väl smält in så kan du se det logiska i det som skett.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en härlig vecka framför dig. Måndagen blir lite seg på morgonen, men under dagen artar det sig till att blir en riktigt produktiv dag. Under tisdagen bör du undvika att äta allt för hårdsmält mat. Du kan få problem med magen. Onsdagen eller torsdagen blir de socialaste dagarna. Då umgås du mycket med både dina vänner och dina kollegor. En liten arbetsflirt kan lysa upp veckan, särskilt under tisdagen och onsdagen.

Annons