Vårlök och droppande takrännor

29 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag såg jag vårens första blommor, det var både snödroppar, vårlök och tussilago. Äntligen är våren här på allvar och jag njuter vare dag av solen medan jag väntar på bussen eller tar en fika framför huset. Så års ska ni läsare passa på att vara ut så mycket som möjligt. Den energi ni lagrar nu kommer ni kunna använda er av under hela året. Underskatta inte Solens läkande egenskaper. Så ut med er, sniffa på blommor njut av doften av årets första gräs och sug i er så mycket energi ni kan.

Ladybird är en tjej som funderar över förhållandet mellan en Våg och en Stenbock. Du har satt dig i en svår sits när du tar dig an ett jordtecken. Jordtecknen är stabila pålitliga och snälla något som tilltalar dig till en början. Tyvärr kan deras praktiska tänkande och jordnära attityd vara det som kommer driva dig till vansinne i längden. Du får inget utrymme för din fantasi och dina visioner i det här förhållandet.

Emelie, du är född Skorpion med har tydliga drag av Vågens velighet i dig. Ditt horoskop talar om att du har svårt att hitta rätt just nu och att du kanske bör söka dig nya väger för att bli helt nöjd. Du behöver ett yrke som är utmanande och varierande. Du skulle trivas med allt från vinodling till forskning. Det viktiga är att du kan jobba självständigt och att du blir utmanad. Stämmer det in på din utbildning på du läser idag?

🙂

Felicia

Annons