Morgonkorkad

30 mar, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag kände jag mig oändligt trött när jag klev upp ur sängen. För mig som kliver upp fem på morgonen är sommartiden en riktig plåga innan jag ställer om mig. Det blir många koppar kaffe och en hel del konstiga kommentarer innan jag vaknar till liv. När jag är trött tenderar min mun att säga saker som min hjärna inte är med på. Det blir både bakvänt och korkat mellan varven. Oftast inser jag hurkorkat i ungefär i samma ögonblick som jag uttalar orden. Nåja mina arbetskompisar har lärt sig leva med den här morgonsega Oxen. Jag har ett knep, sätter man bara på tillräckligt hög musik så dränks allt (i det här fallet mitt) prat och ingen hör några idiotiska uttalanden.

Jungfrun, bästa tiden för att hitta en person som blir mer än en flirt är nu under våren så håll dig ute mycket och ha ögonen öppna.

Skorpionen, det kinesiska horoskopet bygger på en cykel på år inte på månader som vårt västerländska gör. Den översättning som du har läst bygger antingen på att Hundens tecken mest liknar den västerländska vågen eller så är det någon som inte har en aning om vad han/hon skriver om. Du är helt klart en Hund/Skorpion vilket kan vara nog så förvirrande mellan varven. Det finns många motstridiga sidor i din personlighet, men olikheterna i tecknen ger dig också karisma och en stark utstrålning.

🙂

Felicia

Annons