Måndag 4/4 – torsdag 7/4

04 apr, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lugn. Du har så mycket förberett att du slipper stressa på morgonen. Just nu är ditt humör på topp. Det verkar fungera bra både på arbetet och privat. Tisdagen handlar om att vara social och att våga gå sin egen väg. Just nu är du under inflytande av en influens som gör att du har svårare att sticka ut. Under onsdagen och torsdagen kan du räkna med en hel del rutinarbete. De här dagarna handlar mer om att vara effektiv än kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Du får en rätt så stressig start på veckan. Mycket behöver förnyas och förbättras. Du är som tur var väldigt energisk och idérik just nu. Mars influerar ditt tecken och ger dig en driftig energi. Under tisdagen väntar ett viktigt möte där du verkligen kan visa vad du går för och hur du vill jobba i framtiden. Under onsdagen och torsdagen kan du räkna med en hel del arbete men också många glada skratt och en hel del värme.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Försök att undvika att reta upp dig på saker som du ändå inte kan påverka. Just nu så blir du lätt frustrerad. På måndagen får du väldigt många regler som du måste följa och det irriterar dig eftersom du är van att arbeta fritt. Under tisdagen blir det mer utrymme att tänka självständigt och i samma takt som din kreativitet ökar så stiger ditt humör. Under både onsdagen och torsdagen ska du ta det lugnt med fet mat. Du får lätt ont i magen just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på veckan. Du känner att du har kontroll och att du vet vad du vill. Dina kollegor är imponerade av din effektivitet och ditt vänliga sätt. Under tisdagen bör du inte glömma bort ett löfte som du gett en vän. Just nu är du rätt disträ när det gäller privata saker . Onsdagen är en bra dag att göra affärer på. Då är ditt ekonomiska sinne på topp. Under torsdagen får du höra ett rykte som oroar dig. Se till att få det förnekat eller bekräftat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du påverkas av en influens som gör dig rätt så godtrogen och naiv. Försök att läsa mellan raderna, särskilt under måndagen och tisdagen. Risken är stor att du blir lurad av en räv till kollega. Under onsdagen väntar goda nyheter som har med ditt boende eller din ekonomi att göra. Torsdagen blir det i särklass den stressigaste dagen på hela veckan. Räkna med att få jobba över och att vara helt slut när du kommer hem på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Ditt humör är väldigt pendlande just nu, särskilt under måndagen och tisdagen. Då visar du prov både på dåligt omdöme och på klumpighet. Stryk ett streck över de två dagarna och gå vidare. På onsdagen får du möjlighet att rätta till de misstag som du gjort tidigare i veckan. Under torsdagen kan du pusta ut. Då är du äntligen ikapp och kan se fram emot en social helg. Torsdagskvällen passar bra att till pyssla hemma, eller att träna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Din velighet från förra veckan är fortfarande kvar. Det bästa är att du inte utsätter dig för situationer där du tvingas att välja, då kan det uppstå problem. Måndagen och tisdagen blir väldigt rutinbetonade och det passar dig bra eftersom du slipper tänka. På onsdagen får du nys om en förändring på din arbetsplats. Den här nyheten upplever du som oroande. Under torsdagen passar du på att umgås med familjen så mycket som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpionen går igenom en del förändringar den här veckan. En påverkan från Månen gör dig extra känslig, särskilt när det gäller kritik. Du har svårt att acceptera att någon har åsikter om ditt arbete. På tisdagen och onsdagen kan det uppstå en mindre konflikt på arbetet. Det tycks röra siig om en struntsak som raster eller fördelning av vissa arbetsuppgifter. Torsdagen blir stressig, men rolig. Ditt humör är stabilare och du känner att du har kontroll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Våren gör dig flirtig utan att du tänker på det. Ditt skratt och din charm får dina kollegor att trivas. Njut av att vara arbetsplatsens solstråle. Måndagen blir rätt så stressig, men tack var ditt positiva tänkande går det bra. Under tisdagen och onsdagen ska du undvika att fatta ekonomiskt avgörande beslut. På torsdagen vill du ta kontakt med en vän som medvetet verkar undvika dig. Du vill reda ut var problemet ligger.

Stenbocken 22/12-19/1

Är du singel så känner du dig frustrerad och ledsen. Du vill gärna träffa någon, men du får vänta ett par månader innan du har en riktig bra chans till att hitta en intressant partner. Under måndagen möter du en person som väcker ditt intresse, men det blir inte mer än ett par leende och några artiga fraser. Tisdagen och onsdagen går försvinnande snabbt. Först på torsdagen hinner du samla dig så pass mycket att du tar kontrollen över jobbet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då du vill hinna med så mycket som möjligt både privat och på jobbet. Din ambitionsnivå är högre än din förmåga att prestera. Problemet är att du inte mår riktigt bra och då tänker du inte lika snabbt som vanligt. Försök att ta hand om dig själv lite extra i början av veckan. Slarva inte med mat eller sömn. Du måste inse att du behöver vila och lugn för att komma i form igen. På torsdagen får du en chans att förändra något på din arbetsplats.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik inledning på veckan. Du får en del intressanta uppgifter som kräver att du är fokuserad. Försök att undvika att göra flera saker på en gång, då blir resultatet inte lika bra. Under tisdagen eller onsdagen får du ett samtal eller sms av en vän som behöver ett gott råd. Du blir både smickrad och irriterad eftersom du inte har tid med din väns bekymmer. Torsdagen blir det minst ansträngande dagen eftersom du har det mesta under kontroll.

Annons