Måndag 11/4- torsdag 14/4

11 apr, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner stressad eftersom att kraven på din arbetsprestation ökar. Just nu har du inte ork att leva upp till din chefs förväntningar. Försök att delegera arbetsuppgifter som du inte hinner med. Särskilt måndagen ser tuff ut, då är det bra om du är utsövd och alert. Tisdagen och onsdagen blir något lugnare. Energin är på väg upp i ditt tecken men den kommer inte pika innan helgen så det kan hända att du känner dig trött i början av veckan.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig, omtumlande och lite annorlunda vecka. Det börjar redan på måndagen då du får prova på att göra något som du inte brukar. På tisdagen och onsdagen fortsätter du att utmana din kreativitet och din förmåga att vara flexibel. Under torsdagen avslutar du flera projekt som påbörjats under veckan. Du känner dig nöjd med dig själv och du blir glad av allt beröm som du får. Äntligen tycks dina chefer uppskatta dina talanger.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trög början på veckan. Särskilt under måndagen vill du inte gärna kliva upp ur sängen. Du känner dig trött och har ont i hela kroppen. Egentligen är du inte sjuk utan bara slutkörd. Under tisdagen börjar det mesta att kännas lättare, du får tillbaka lite av din motivation att arbeta. Onsdagen och torsdagen flyter på utan några större motgångar. Se upp med en kollega som är lite grälsjuk under torsdagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inte blir arg på en kollega som inte presterar lika mycket som du. Just nu påverkas du av Saturnus och Jupiter i kombination vilket ger dig både kreativt tänkande och gör dig målinriktad. Måndagen och tisdagen handlar till stor del om att förbereda för ett projekt som ska påbörjas senare i veckan. Under onsdagen och torsdagen är det din tur att glänsa. Äntligen kan du få briljera med dina kunskaper. Njuta av att vara i centrum för all uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra start på vecka. Måndagen blir ovanligt produktiv, dels för att du får hjälp med det du ska göra och dels för att du får draghjälp av Väduren som ger ditt tecken energi. Under tisdagen undviker att berätta sanningen för en vän. Du är rädd att såra hans/hennes känslor. Onsdagen eller torsdagen bjuder på en överraskning av det roligare slaget. Du känner att du får massor av uppmärksamhet just nu och det stärker din självkänsla.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en tuff inledning på vecka, men du är beredd och det gör att det mesta löper smidigare än du trodde att det skulle göra. På tisdagen får du försvara ett uttalande som du gjort. Onsdagen och torsdagen är rätt så tråkiga. Just nu är du less både på arbetet och på dina kollegor. Du känner att du skulle behöva lite omväxling, men du vet inte vad det är du vill göra. En vän lockar med dig på en aktivitet som får dig på andra tankar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du ser fram emot den här veckan eftersom den kommer att bjuda på utmaningar som testar dina gränser. Se till att du är utsövd på måndagsmorgon för den här veckan kommer att få en raketstart. Låt inte dina kollegors irritation störa dig. Så här års är många människor stingsliga. Under onsdagen och torsdagen har du mer tur i spel än vanligt, i alla fall när det gäller att vinna mindre summor. På torsdagskvällen träffar du en släkting eller en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att koncentrera dig på arbetet i början på veckan. Något i ditt privatliv upptar en hel del av dina tankar och gör dig disträ. Försök att hålla isär arbete och privatliv även om det är svårt. Under tisdagen eller onsdagen väntar ett besked av något slag. Torsdagen handlar om att vara ärlig även om det tar emot. Du tycker inte om att hamna i konflikt så du undviker ofta att säga vad du anser om du tror att det kan reta upp någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en långsam start på veckan. Det finns en risk att du försover dig under måndagsmorgonen. Gör du det kommer du att halka efter på jobbet. Ett samtal på tisdagseftermiddagen får dig på gott humör. Det är goda nyheter som du har väntat på länge. Under onsdagen och torsdagen försöker du få en kollega att inse att han/hon jobbar ineffektivt. Det är en tidsödande och tråkig uppgift, men om du lyckas kommer både du och din kollega att vinna tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket på framtiden och har gått in i en kokong där det bara finns utrymme för dig och för dina närmaste. Se till att du inte tappar bort dina vänner. Måndagen och tisdagen handlar mycket om ett val som du måste göra. Du känner dig väldigt kluven, samtidigt som du vet att det egentligen bara finns en väg som du vill gå. Under onsdagen eller torsdagen får du ett oväntat erbjudande som är smickrande, men som du i nuläget inte kan tacka ja till.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte utrymme att prova på de idéer som du har och det irriterar dig. Du känner att din frihet är begränsad något som får dig att sparka bakut. Under onsdagen och torsdagen kommer en vändpunkt. Äntligen faller alla pusselbitar på plats och du blir nöjd och harmonisk. Under torsdagskvällen känner du för att fira, frågan är om du lyckas få med någon på ditt spontanfestande. Det troligaste är att du får vänta till helgen med att fira din framgång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra vecka som är lagom produktiv. Du hinner med det du ska utan att stressa och du känner dig nöjd med det du presterar utan att det går till överdrift. Under tisdagen får du vägleda en ny person eller en kollega som har varit borta ett tag. Du tycker det är roligt att vara mentor och du tar din uppgift på största allvar. Under torsdagen ska du passa på att ge en vän en komplimang, han/hon kommer att uppskatta din omtanke.

Annons