Påskhysteri

16 apr, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Påsken har alltid varit en lite underlig högtid för mig. Varje år blir jag lika överraskad, och försöker tappart få påskriset att slå ut dagen innan påskafton. För mig blir påsken ingen riktig högtid, i bästa fall lyckas jag vräka i mig för mycket godis och ägg under loppet av ett par dagar. Julen är magisk och glittrande, den inleds redan en månad innan själva julafton och man fullkomligt bombarderas av julmusik, julbord att tomtar. Valborg och midsommar är två avstamp, den ena inför våren och den andra inför sommaren, det måste man ju bara fira. Men påsken? Den flyttar på sig och tenderar att dyka upp när man är som mest jäktad. Jag behöver lite råd hur jag ska kunna få lite stämning med klass på den här märkliga högtiden.

Em, din personlighet passar bra med Kräftan. Ni förstår varandras käslomässiga svängar. Båda tecknen harmonierar på ett djupt plan så jag tycker du ska ge din flirt en chans.

Annons

J, Kräftor och Kräftor passar i regel bra ihop. Tyvärr är den med Kräftan precis som med Skorpionen att de har mycket betoning på känslor i sitt tecken och kan därför lätt råka ut för depression, vilket du tycks ha gjort. Det är lätt för en känslomässigt instabil person att dra en annan med sig, särskilt när det gäller någon som är så emotionellt mottaglig som du är. Mitt råd är att du ringer en rådgivning (som jourhavande vän) och pratar ut om dina mörka tankar. Det är lätt att säga att den person som du kärat ned dig i inte är bra för dig, men det är svårare för dig att ta tag i problemet utan hjälp. Jourhavande vän är absolut anonym och kan fungera som ett bollplank med idéer för din del.

🙂

Felicia

Annons