Måndag 18/4- torsdag (skärtorsdag) 21/4

18 apr, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen är lite förvirrade. Saker sker inte i den ordning som de brukar och du känner att du inte har kontroll vilket irriterar dig. Försök at sätta din tillit till kollegor med mer erfarenhet. Under onsdagen väntar det roliga nyheter och under torsdagen stressar du så mycket som du bara kan. Du vill komma hem i god tid så att du hinner njuta lite av kvällen tillsammans med din partner eller dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du har många projekt på gång i början av veckan och du ser till att hålla högt tempo från måndag morgon till onsdag kväll. Du är ovanligt organiserad tack vare inflytande från Uranus. Under onsdagskvällen går luften ur dig och du tappat din motivation. Torsdagen verkar vara en dag då du avslutar saker. Du vill inte börja påsken med dåligt samvete över allt som du inte hunnit med. Torsdagskvällen ser trevlig och genytlig ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du tvingas ta ställning i ett beslut som du egentligen inte vill fatta. Efter att ha funderat länge så kommer du fram till att det är dags för dig att välja en ny bana. Det är med tungt hjärta du meddelar ditt beslut. Under tisdagen får du ett gott råd från en vän som hjälper dig i arbetet. Onsdagen och torsdagen blir rätt så lugna dagar. Även om du har mycket att göra på jobbet så har du lagt upp ditt arbete på ett bra sätt och det gör att du hinner med.

Kräftan 21/6-22/7

I början på veckan får du stressa en hel del. Kraven på att du ska prestera är höga just nu så det gäller att du biter ihop. Särskilt under måndagen och tisdagen då du måste visa vad du går för. Ett förslag som du får på onsdagen kan underlätta din arbetsbörda något. Torsdagen blir rätt lugn. Du har jobbat på bra i början på veckan så nu handlar det mesta om att knyta samman säcken innan ledigheten. Tordagskvällen kan bjuda på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hinna med det du ska på utsatt tid. Hela tiden känner du att du hamnar efter. Egentligen beror det på att du inte orkar styra upp ditt arbete ordentligt. Du är rätt slarvig och då blir det lätt fel. Under tisdagen får du hjälp av en kollega som har mer erfarenhet än du. Lyssna på de råd som du får. Under onsdagen och torsdagen passar du på att fixa lite i hemmet. Du vill ha det rent och snyggt till helgen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen får du se upp med en person som gärna baktalar andra. Du har en förmåga att vara lite naiv ibland och det gör att du tror gott om alla. Det är dags att du ser den här personen för vem han/hon är. Under tisdagen väntar ett samtal som kan förändra dina planer inför sommaren. Onsdagen och torsdagen ser lugna ut på jobbet, men verkar bjuda på en del social aktiviteter. Det gäller att du är utvilad om du ska orka med.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det blir en rolig och lite annorlunda vecka. Dina vanliga arbetsuppgifter förändras när ett mer akut läge uppstår och du får visa att du kan agera både snabbt och genomtänkt. Under tisdagseftermiddagen ska du undvika att sporta eller utsätta dig för fysisk belastning. Stjärnorna varnar för att du har lätt att skada dig då. Under onsdagen och torsdagen är du rätt så trött, men du biter ihop eftersom du vet att veckan är kort.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men stressig vecka, särskilt för skorpioner födda tidigt i tecknet. Där gäller det att tänka noga innan du agerar. Ibland går du väldigt mycket på känsla och det gör att ditt sätt att lägga upp arbetet inte blir så genomtänkt. Försök att vara lite mer strukturerad, särskilt under tisdagen och onsdagen. En vän överraskar dig med roliga nyheter. Du blir glad för hans/hennes skull. Torsdagen handlar till stor del om familjen eller om att umgås med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig orolig och rastlös. En person från det förflutna fortsätter att hemsöka dina tankar fast ni inte har kontakt längre. Ibland är det bra med ett avslut. Kanske borde du söka upp personen ifråga bara för att se vad som har hänt honom/henne den senaste tiden. Har du tur så inser du att den person som du idealiserat inte finns i verkligheten. Torsdagen är bra dag om du vill shoppa eller pyssla med en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att du gjort något fel i förra veckan och det vore bra om du bad om ursäkt. Tyvärr har du en förmåga att stoppa huvudet i sanden när det gäller den här typen av konfrontationer. Du är väldigt stolt som person så att säga förlåt ligger inte naturligt för dig. Under onsdagen eller torsdagen väntar ett besök som du sett fram emot länge. Det är en person som du högaktar väldigt mycket, men som du sällan umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det är mycket både privat och på jobbet just nu. Det gäller att du är utvilad om du ska orka leverera. En person som du inte tål har börjat söka kontakt med dig och du vet inte hur du ska kunna avfärda den här personen på ett trevligt sätt. Han/hon har svårt att förstå en fin pik. Under onsdagen och torsdagen umgås du en hel del med familjen. Ni njuter av att vara tillsammans. Se upp med maten, det kan bli lite väl mycket av det goda den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen funderar du en hel del över framtiden. Du ser flera intressanta möjligheter, men samtidigt är du rätt så nöjd med ditt liv så som det ser ut idag. Under onsdagen får du stressa en del. Du har uppgifter som måste bli klara innan helgen och i början av veckan har du tagit det lite väl lugnt. Torsdagen blir en dag med blandade inslag. Du stressar och är irriterad men kvällen blir trevlig och lugn.

Annons