Måndag 25/4- torsdag 28/4

25 apr, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rätt så lugn oavsett om du arbetar eller är ledig. Den här dagen ägnar du till stor del att planera något i framtiden. Det kan vara att du söker eller söker nytt arbete, att du funderar på att förändra ditt boende eller planerar en långresa. Tisdagen blir lite mer stressig, du tvingas ta tag i saker som du tycker är tråkiga. Under onsdagen och torsdagen ska du vara försiktig med dina utgifter. Du bör spara dina pengar till något som du vill göra i sommar.

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du många järn i elden och det innebär att du måste vara uppmärksam på detaljer. Under måndagen träffar du en nära vän eller släkting, och ni utbyter en hel del tankar om framtiden. Tisdagen och onsdagen blir stressiga. Du har svårt att hinna med allt som du lovat att göra. Tordagen handlar om att ta hand om andra och får dem att må bra. Du blir lite stressad av att ha så många olika saker inplanerade, men om du bara håller dig lugn så går det bra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det ligger en varning för sjukdomar i ditt tecken så det kan hända att du känner dig lite hängig. Det är viktigt att du lyssnar på din kropp. Under tisdagen och onsdagen får du reda ut problem mellan två kollegor som aldrig lyckas hålla sams. Du är trött på att medla, men samtidigt så måste du agera om inte det här bråket ska eskalera. Tordagen blir den roligaste och mest varierade dagen den här perioden.

Kräftan 21/6-22/7

Nu går Månen in i ditt tecken och det skapar harmoni. Du mår bra och det märks på din positiva utstrålning. Just nu finns det inga problem, bara utmaningar i ditt liv. Under måndagen eller tisdagen bör du ta upp en fråga med din partner/vän. Du har skjutit upp den här diskussionen, men nu har du förutsättningarna för att kunna genomföra den på ett sansat sätt. Under onsdagen ska du undvika att spela om pengar eller ta lotter. På torsdagen får du ett generöst erbjudande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig måndag då du umgås med vänner eller familjen. Dagen verkar kretsa kring barn på ett eller annat sätt. Tisdagen ägnar du åt rutinuppgifter. Du tycker det är skönt att slipp tänka. Onsdagen och torsdagen bjuder på många utmaningar och en del stress. Se till att inte slarva med sömnen den här veckan. Du behöver vara pigg och utvilad för att orka med de utmaningar som väntar. Visa vad du går för.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra början på veckan. Du hinner med mer än du trodde och det får dig att känna dig nöjd. Under måndagen är du ute en hel del . Tisdagen blir stressig eftersom du arbetar mot en deadline. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Visa att du kan vara både kreativ och effektiv på samma gång. Släpp loss din fantasi. Torsdagen och då särskilt kvällen kan bli romantisk eller i varje fall väldigt mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du vill mer än du kan just nu och det märks på din prestation. Försök att sänka kraven, du måste lära dig gå innan du kan springa. En vän eller kollega kan visa dig grunderna, men sedan är det upp till dig att fortsätta lära. Onsdagen blir både stressig och intressant, du måste vara beredd på att förutsättningar förändras och det kräver att du tänker flexibelt. Du möter personer under torsdagen som du gärna vill imponera på, så visa upp din charmigaste sida.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en omväxlande och utmanande vecka. Du har en förmåga att vara i vägen under måndagen och tisdagen vilket får dig att tappa självförtroendet. Under onsdagen får du en komplimang som ger dig en hel del självkänsla tillbaka. Just nu påverkas du starkt av Pluto och därför kan dina känslor skifta rätt så mycket från en dag till en annan. Torsdagen blir lite lugnare, då hinner du med det du planerat att göra. På kvällen umgås du med vänner

Skytten 22/11-21/12

Just nu ställer du höga krav på din omgivning och det gör att du lätt kan bli besviken. Tänk på att en del av dina kollegor tycker det är okej att prestera på halvfart och inte är intresserade av att göra mer än de måste. Du kan föregå med gott exempel men du kan inte tvinga dem att tänka så som du gör. Under onsdagen eller torsdagen väntar en rolig nyhet som har med en yngre släkting att göra. Du blir riktigt glad för hans/hennes skull.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Var uppmärksam på detaljer under början av veckan. Just nu har du lätt att missa viktiga bitar och det gör att du får dubbelarbete. En påverkan från Fiskarnas tecken gör dig lätt distraherad och därför har du svårt att lägga upp jobbet så effektivt som du brukar. Det här är en påverkan som kommer att vara med dig länge så det gäller att du vänjer dig vid den. Under onsdagen eller torsdagen har du chansen att imponera på en högt uppsatt chef.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar planera eller vara på en resa just nu. Det gör att det finns många olika faktorer som påverkar ditt horoskop den här veckan. Du måste våga fatta beslut, samtidigt som du måste ta konsekvenserna av de beslut som du fattar. Under onsdagen och torsdagen kommer du att sakna någon väldigt mycket. Det kan vara en familjemedlem eller en vän som du inte träffat på ett tag. Försök att hålla dig sysselsatt på blir saknaden mindre.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu finns det mycket humor och värme i ditt horoskop. Veckan handlar till stor del om att fokusera dig på känslor och våga visa vem du är. Vanligtvis så kamouflerar du ditt rätta jag och anpassar dig till den situation som du för tillfället befinner dig i. Nu är det bra om du vågar stå för dina åsikter . Du kommer bli förvånad över hur många som bryr sig om vad du tycker och tänker. Torsdagen är en bra dag om du vill shoppa loss.

Annons