Måndag 2/5- torsdag 5/5

02 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan är du på dåligt humör. Du känner dig stressad och hinner inte med allt du vill få gjort. Var inte rädd för att be en vän om hjälp så att du kommer ikapp. Under onsdagen blir du presenterad för en person som gör ett starkt intryck på dig. Du kommer att se en hel del av den här personen framöver och det är du glad för. Under torsdagen ska du undvika allt som har med spel att göra. Då har du otur och du kommer förlora pengar om du spelar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv start på veckan. Du måste orka med både arbete och att vara social. Det gäller att du inte blir grinig och låter ditt humör gå ut över fel person. Ibland kan du vara lynnig, särskilt när du som nu har en påverkan från Uranus. Under tisdagen och onsdagen blir det lugnare. Du känner att du kan släpp lite på kontrollen och låta andra få bestämma ett tag. Torsdagen blir den skönaste dagen dem här perioden. Då njuter du av att bara ta det lugnt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu funderar du mycket. Det verkar som du är på väg att göra ett personligt val och det är viktigt för dig att du fattar rätt beslut. Tillåt dig att vara eftertänksam. Tvillingen är ofta impulsiv och då kan du lätt göra det som känns rätt för stunden men som blir fel i längden. Under tisdagen väntar det goda nyheter som har med arbete eller pengar att göra. Onsdagen är bra om du vill ägna dig åt fysisk aktivitet och motion. Torsdagen är den dagen då du är som mest social.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du stressar inte mer än di behöver och du passar på att ordna mindre viktiga saker på jobbet som du aldrig tycks hinna med i vanliga fall. Under tisdagen får du ett förslag angående en aktivitet. Det är något som du länge varit sugen på att få prova på men som du inte tagit dig tid till ännu. Under onsdagen och torsdagen jobbar du hela tiden mot en deadline. Du måste bli klar med dina uppgifter inom en viss tidsram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska kaotisk vecka. Det beror på att du inte är lika strukturerad som vanligt. Du tenderar att påbörja en massa olika projekt med du är sämre på at avsluta dem. Disciplin är egentligen inte din starkaste sida, och nu när Solen försvinner ur ditt tecken så blir du mer oorganiserad än vanligt. Se upp med en kollega som pratar mycket strunt. Hon är avundsjuk på dig och kan sprida en del lögner om ditt privatliv.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket just nu och det är bra att du har ambitioner. Under början av veckan ska du försöka att presentera de idéer som du brinner mest för inför din chef. Han/hon har mer tid att lyssna på vad du säger och ta till sig din vision under måndagen eller tisdagen. Onsdagen passar bra om du ska göra ett större inköp. Torsdagen bör du ta det lugnt. Stressa inte upp dig i onödan för då riskerar du att bli både arg och besviken. Under torsdagen pendlar dina känslor mer än vanligt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du möjlighet att bevisa något både för dig själv och för dina vänner. Det blir en bra dag då du känner att du växer som människa. Under tisdagen kan det bli bakslag på en av dina arbetsuppgifter. Du borde inte kunna misslyckas med det här, men ändå så har du gjort det. Onsdagen och torsdagen blir lugna utan överraskningar. Du inser att det var länge sedan som du hade en riktigt händelselös dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra med lite stressig inledning på veckan. En kollega på jobbet har ett gott öga till dig och det kan uppstå lite spänning mellan er som du upplever som pirrande och rolig. Under onsdagen får du en uppgift som kan visa sig bli något av en utmaning. Under torsdagen försöker du att avsluta de uppgifter som du påbörjat tidigare i veckan. På det hela taget så mår du bra just nu tack vare Solens inflytande i ditt horoskop.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Ibland kan du bli lite hetsig i humöret och det sker under inledningen av den här veckan. Du känner dig rastlös och stingslig. Inget du tar dig för får dig på gott humör. Under onsdagskvällen och torsdagen försvinner den här påverkan delvis och du blir mer harmonisk. På torsdagen kan du få en oväntad förfrågan som gör dig glad, särskilt när det kommer från en speciell person. Våga visa dina känslor, du kommer att upptäcka att de är besvarade.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vågar mer och mer på jobbet vilket gör att du ibland inkräktar på din kollegas område. Det kan uppstå en konflikt mellan dig och din kollega tack vare att ni båda har ett starkt revirtänkande. Om ni vågade släppa lite på gränserna skulle ni kunna samarbeta och bli ännu bättre på det ni gör. Onsdagen är den dag som passar bäst om du vill ut och träffa vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagarna som de kommer just nu och försöker undvika att planera för långt in i framtiden. Du har en förmåga att bli frustrerad när du inser att du inte kan få det du vill ha just nu så det är lika bra att inte grubbla för mycket utan att bara köra på. Det väntar goda nyheter i mitten av veckan. De kan föra med sig mer pengar eller tillfälle till ett roligt extra arbete. Under torsdagen bör du inte glömma bort en släkting som du lovat höra av dig till.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagarna är rätt så lugna på jobbet just nu och det passar dig bra eftersom du har så mycket planerat när du är ledig. Tänk på att bara för att det är lugnt så kan du inte drömma dig bort. Du måste vara uppmärksam på detaljer annars kan det hända att du missar något väsentligt och blir stående med en massa onödigt extraarbete. Har du ett förhållande kan det vara en bra tid att utveckla er relation.

Annons