Vaddå kris?

02 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag fyller snart fyrtio och det får mig att bli rastlös. Tidigare har jag betraktat mig som äldre ungdom, men nu blir jag plötsligt vuxen på riktigt. Ingen fyrtioårskris här inte, men jag funderar ibland på att packa väska och rymma till något land med behagligt klimat, en strand och ett liv utan förpliktelser. Eller kanske borde jag skaffa hårförlängning, lyfta ansiktet och banta ned mig tjugo kilo. Jag menar nu har jag faktisk legal anledning att agera lite konstigt, i alla fall det närmaste året så jag måste ju passa på.

Lilja, både Väduren och Oxen kan bli lite lynniga så här års. Vårbarn påverkas ofta känslomässigt under våren. Själv brukar jag också bli deppig utan anledning den här årstiden , då jag egentligen borde må som bäst. Jag vet att det de här känslorna drabbar en hel del andra Oxar, oftast runt deras födelsedagar. Den här påverkan brukar avta ett par veckor efter födelsedagen och försvinna helt till juni.

Lina, ditt horoskop talar om förändringar och utmaningar. Det kan innebära att du står utan arbete ett tag, men du kommer att ta dig ur den situation och vända motgången till något bra så länge du tror på dig själv. Vädurens horoskop i år handlar också om att agera, att våga ta risker och framförallt om att tro på din egen förmåga. Men jag vore inte en Oxe om jag inte gav dig rådet att lägga undan så mycket pengar som du kan medan du fortfarande har en fast tjänst.

🙂

Felicia

Annons