Konstiga vanor

03 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är många gravida i min omgivning och alla tycker att de beter sig fullkomligt normalt och att graviditeten inte påverkar dem det minsta. Själv tycke jag detsamma när jag var med barn, men som utomstående kan jag skratta åt alla underliga vanor som dess gravida vänner skaffar sig. Det är allt från att plötsligt bara äta något som de aldrig velat smaka på tidigare, som räkor eller tavelkritor. Det kan vara den klassiska inboningen i slutet på graviditeten då en väninna plötsligt fick för sig att städa ovanpå köksskåpen två dagar innan nedkomst. Själv började jag måla möbler, flytta soffor och sitta hela nätterna och göra tomtelandskap i mossa och marsipan medan jag gråtande tittade på en dokumentärfilm om övergivna hundar. Inget komnstigt med det inte.

Eli, även ditt horoskop (Skyttens) handlar tillstor del om att bryta upp från det gamla och börja om. Både när det gäller arbete och boende kan det bli stora förändringar och tiden du går igenom dem är jobbig, men du kommer att märka att det här blir det bästa som kunde hända dig.

Marianna, du kanske har gjort slut med din pojkvän, men du verkar inte vara fri från honom. Du måste reda ut den här härvan innan du kan gå vidare och du måste försöka göra dig känslomässigt fri. Jag tror att du innerst inne i ditt hjärta vet vem som talar sanning och vem som ljuger, frågan är om du ens vill erkänna det för dig själv.

🙂

Felicia

Annons