En riktig bullmamma

06 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Igår var jag jätteduktig, jag vårstädade skafferiet, bakade kladdkakor( i pluralis), gjorde helstekt kyckling och fond på skovet. Jag lade även in soltorkade tomater. Jag kände mig verkligen som en riktig bullmamma, bortsett från att jag inte bakade några bullar. Ibland är det skönt att riktigt gona in sig i köket och göra allt det där man inte hinner i vanliga fall.

Veronica, Lejonet är inne i en längre period av osäkerhet. Främst handlar det om dåligt självförtroende som gör att du inte vågar ta tag i problemet eftersom du är rädd för vad som ska hända. Din bästa tid kommer att vara under augusti, då kommer du att veta mer vad det är du vill med din framtid. Tills dess kan jag bara råda dig att våga ta tjuren vid hornen och ventilera dina känslor med en medarbetare som du litar på eller en chef. Det är viktigt att du är tydlig med dina känslor.

Nettan, Skytten har flera möjligheter att träffa nya människor och befinna sig i nya miljöer under 2011 så en flytt är inte omöjlig. När det gäller arbete så försöker du hitta något som du trivs med, mer än ett arbete som bara generar pengar. Till sist skytt och Vädur är en passionerad och utvecklande kombination.

🙂

Felicia

Annons