En födelsedag för mig

07 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När jag var liten fick jag alltid tårta till frukost när jag fyllde år, sedan fick jag önska mig vad jag ville till middag. Tyvärr får jag inte längre tårta till frukost på födelsedagen, och när det gäller maten tycker jag nästan att det är skönare när någon annan bestämmer vad vi ska äta till middag för en gångs skull. Det enda som är sig likt är att jag fortfarande är förtjust i presenter, jag önskar mig ingenting men jag vill ändå ha massor av paket. Jag älskar glittriga lådor med krulliga snören. Då blir jag sju år igen.

Sara, Oxarna får slita för att uppnå sina mål i karriären det här året. Inget kommer gratis, men du kommer ändå att kunna skörda framgångar om du bara lägger manken till.

Marianna, jag tror inte din Vattuman kommer att höra av sig och be om ursäkt, utan vill du reda ut situationen och komma till ett avslut får du söka upp honom och ha ett samtal om vad det var som gick snett i ert förhållande. Den här samtalet kan du bara ha när du har så mycket distans till er relation att du kan för den här typen av diskussion utan att gå in i försvarsställning eller bli aggressiv. Jag tror att ett avslut är bra, men frågan är om du är redo för det ännu.

😉

Felicia

Annons