Måndag 16/5 – fredag 19/5

18 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Horoskopet hade hoppat ur, jag är jätteledsen 🙁

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan måste du lägga manken till för att hinna med alla projekt som du påbörjar. Just nu är du bra på att starta saker, men sämre på att avsluta dem. Under tisdagen och onsdagen får du gärna testa på något nytt som är kreativt. Under de dagarna har du en förmåga att ta till dig instruktioner väldigt bra samtidigt om Månen spär på din kreativitet. Under torsdagen ska du undvika att göra av med pengar.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period då du har massor att göra både när du arbetar och är ledig. Se till att inte boka upp dig för mycket för då kommer du inte att orka hela veckan. Just nu varnar ditt horoskop för att du har lätt för att dra på dig sjukdomar. Tisdagen är en bra dag att markera din vilja på. Då är du bra på att övertyga människor om din åsikt. Under onsdagen eller torsdagen väntar en nyhet som har med ditt privatliv att göra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går in för allt du gör med liv och lust just nu. Din energi lånar du från din härskarplanet Merkurius som också gör dig duktig på att sälja in idéer. Jobbar du med ett säljande yrke så kommer du har mycket att göra den här veckan. Du presterar bättre än vanligt och dina kollegor blir avundsjuka på dig. Under torsdagen får du en komplimang så både gör dig glad och lite generad. Du vet inte hur du ska regera på den här komplimangen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt i början av veckan. Under måndagen sker något som får dig att fundera över framtiden. Du inser att du måste fatta ett beslut inom kort, men än känner du dig inte redo att ta tag i problemet. Under tisdagen kan det uppstå en diskussion som kan leda till gräl mellan dig och en kollega eller nära vän. Pluto ger dig en kort stubin och du reagerar häftigare än du brukar på kritik. Torsdagen passar bra till alla former av investeringar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att se vad det är som är problemet i ditt liv just nu. Genom att ha skyddslappar för ögonen så tror du att du undviker problemet när du snarare förvärrar det. Försök att var mer öppen i din dialog med dina kollegor. Under tisdagen eller onsdagen har du bra möjligheter att visa upp dina talanger. Under onsdagen eller torsdagen ska du passa på att utöva fysiska aktiviteter. Du har som mest ork de dagarna.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan går Mars in i en stark påverkan på ditt tecken och det tillför både mer energi och mer aggressiviteten. Jobbar du i ett yrke där det är bra med vassa armbågar eller om du är arbetssökande så kan du faktiskt lyckas med det mesta den här veckan. Är du däremot inom service eller vårdbranschen får du se upp så att ditt temperament inte ställer till besvär för dig. Bästa dagen för att träffa vänner den här veckan är tisdagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en lugn och skön start på veckan. Genom att vara dig själv så lyckas du charma en ny bekantskap. Han/hon blir din största fan, men se upp så att du inte vänder hans/hennes beundran till irritation. Genom att sätta dig på piedestal så förväntar sig den här personen en hel del av dig. Under onsdagskvällen passar det bra för intimitet eller förtroliga samtal med en vän. Då är du mer öppen än du brukar och vågar visa mer av vem du egentligen är.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att erkänna att du kan ha fel. Ofta blir du arg och går in i försvarsställning när du känner dig hotad. Den här veckan råkar du ut för kritik som du anser är obefogad och då blir du både arg och sårad. Försök att se kritiken ut din kollegas perspektiv, förhoppningsvis kan du både lära dig något och bli mer ödmjuk på kuppen. Under onsdagen eller torsdagen passar du på att umgås med dina vänner. Då är du som mest social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu tar du sig själv på lite väl stort allvare. Var mindre krävvande mot din omgivning så kommer du att bli mjukare bemött. Under måndagen kan du förvänta dig spännande nyheter. Tisdagen handlar om att våga lite extra och onsdagen är den dag då du ska passa på att köpa eller sälja saker. Då har du marginalerna på din sida. Torsdagen är den dag då du bör se över din semester och planera mer i detalj inför sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Du går in i en period då familjen blir det som du bryr dig mest om. Det kan verka som om du helt glömmer bort omvärlden, men den här påverkan är inte så långvarig. Under måndagen och tisdagen passar du på att träffa familj och vänner.  Onsdagen och torsdagen blir mer intensiva på jobbet så då vill du vila upp dig på kvällen. Du orkar inte med så mycket fysiska aktiviteter som du brukar utan håller dig helst hemma om kvällarna istället.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del planerat, både när det gäller din fritid och ditt arbete. Det blir en intensiv vecka då du inte bör glömma bort mat och sömn. När du är stressad så slarvar du med båda delarna. Under onsdagen och torsdagen har du möjlighet att visa en chef att du verkligen kan en hel del inom fler områden än det som du arbetar med för närvarande. Torsdagen är den dagen som passar bäst för umgänge med familjen

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och omväxlande vecka som ställer stora krav på ditt kunnande. Särskilt under tisdagen får du möjlighet att briljera lite extra. Var inte orolig för att verka skrytsam. Att vara bra på något är bara en tillgång. Under tisdagen eller onsdagen väntar nyheter som har med din ekonomi att göra. Torsdagen blir en lugn och rolig dag, särskilt på arbetet. På kvällen är du trött trots det lugna tempot.

Annons