en blommande trädgård

22 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu när solen skiner är det svårt att inte vara glad. Idag har jag planerat massor av örter och lavendel i min trädgård. Jag gillar att kombinera det som är vackert med det som smakar bra. Det blir en så levande utemiljö,särskilt när både bin och fjärilar tycks gilla mitt val av blommor. Ungarna (mitt barn och ett par lånade) har cyklat iväg till caféet en bit bort för att köpa glass och själv tänker jag slå mig ned med min Elle tidning och bara njuta.

Blommor från trädgården
Dottern med ett fång hemplockade örter och blommor
Annons

Lisa undrar över kombinationen Tvilling och Skorpion. Det är en tuff kombination. Skorpionen är väldigt passionerad medan tvillingarna är lite svalare och i det här fallet så kan motsatsen dras till varandra, men det blir svårt för förhållandet att överleva i längden.

Kräftan funderar över Fisken, om han är bra på att ta initiativ eller om hon ska göra en framstöt. Det är nog bra om du tar initiativet i det här fallet. Fiskar har väldigt svårt att ta första steget. I regel är Fiskare snarare en gruppperson än en ledare och det färgar av sig i det mesta som han/hon gör. Föreslå en fika eller en bio och se vart det leder.

🙂

Felicia

Annons