Måndag 23/5-torsdag 26/5

23 maj, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar i ganska högt tempo. Du får finna dig i en hel del irritation från dina kollegor om du inte gör som de säger. Just nu är du väldigt trött på jobbet och vill helst vara ledig. Under tisdagen och onsdagen känner du dig lite mer motiverad även om du fortfarande är på dåligt humör. Ska du träffa vänner är torsdagen den absolut bästa dagen för då mår du som bäst och humöret är på topp. Se upp för människor som tycker om att skvallra.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i sänder och det är bra. Om du har för höga förväntningar på framtiden kan den hända att du blir besviken. En vän eller kollega behöver din hjälp under tisdagen. Onsdagen blir lugn, du hinner med en hel del småplock som du brukar få ta i sista hand. Under torsdagen bör du visa din chef att du kan mer än bara de vanliga arbetsrutinerna. Du är kvicktänkt och ambitiös, något som inte alltid syns eftersom du fördrar att jobba på istället för att promota dig själv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar till stor del om att komma igång. Du är alltid seg på morgonen och måndagen blir extra jobbig eftersom du har svårt att komma iväg till jobbet. Under tisdagen och onsdagen försöker du visa en vän att du står fast vid din åsikt även om du inte får medhåll. Torsdagen är en bra dag att göra affärer på. På torsdagskvällen ska du passa på att träffa vänner eller familj. Kvällen blir lättsam och trevlig, se bara till att den inte blir för sen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en kollega är bättre på vissa saker än vad du är. I grund och botten handlar det om att du inte gillar den här personen och då har du extra svårt att se att han/hon är bättre än du. Under tisdagen ska du inte hålla inne med dina känslor. Onsdagen och torsdagen blir lugna på jobbet men stressig när du väl slutat. Då har du en massa saker planerade, men frågan är om du har energi nog att genomföra dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en trevlig med intensiv start på veckan. Du har massor att göra, men tack vare Solens placering så får du den extra energi och den vilja du behöver för att dra det tunga lasset. Under tisdagen och onsdagen kan du förvänta dig en trevlig komplimang. Torsdagen blir stressig, men mer psykiskt än fysisk stressande. Försök att ta lunch och fika. Missar du maten blir du bara ännu mer ofokuserad och då är risken stor att du gör fel.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tar du tag i saker som halkat efter. Det är kanske inte så roligt, men det är nödvändigt. Under onsdagen väntar en positiv överraskning på jobbet. Det handlar om en frågeställning som du lagt fram och som du nu får ja på. Undertorsdagen ska du undvika att arbeta med saker som kräver mycket uppmärksamhet. Du är lite disträ och gör lätt fel. På torsdagskvällen passar du på att komma i säng tidigt.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det blir en ganska jobbig start på veckan. Du är trött på grund av att du inte kommit i säng i tid och det märks på ditt dåliga humör. Under tisdagen är det bättre, då har du sovit ut ordentligt och du är återigen fokuserad. Under onsdagen börjar en påverkan från Jupiter som gör dig nyfiken på det mesta i din omgivning. Den här påverkan fortsätter ett tag och skapar en mer harmonisk bakgrund åt din vardag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar mycket över en arbetskamrats beteende. Du tycker inte att han/hon uppför sig särskilt logiskt och många gånger känner du dig sårad av hans/hennes beteende. Under tisdagen och onsdagen är det fullt upp. Det gäller att du är fokuserad och alert. Torsdagen blir lugnare, men ändå krävande eftersom du måste avsluta en hel del innan helgen. På kvällen motionerar du eller går en lång promenad.

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig an en kollega som tycks göra allt bakvänt. Din hjälp blir uppskattad och du har funnit en ny vän. Under måndagen kan det dyka upp en del problem som har med arbetat att göra. Tisdagen och onsdagen är jobbiga, men givande. Du måste se till att inte missa på detaljerna. Under torsdagen kan du komma att hamna i ett möte som berör din framtid. Där får du höra något som gör dig väldigt fundersam. Lyssna på ditt hjärta.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att stå emot en vän som är som en virvelvind. Han/hon drar in dig i det ena projektet efter det andra. Måndagen är inget undantag. Du måst försöka att säga nej. Det är viktigt att du är tydlig mot den här personen eftersom han/hon inte förstår sig på fina vinkar. På tisdagen föreligger det en risk för gräl. Plutos position gör dig på dåligt humör och gör att du fräser utan någon anledning. Torsdagen blir lugn, och du hinner med jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen får du ett uppdrag som är intressant, men som kräver mer engagemang från din sida än du är villig att ge. Ta dig en funderare om det här är något som du är beredd att offra din fritid för. Under tisdagen eller onsdagen ska du undvika att äta skaldjur och mat som legat framme. Stjärnorna varnar för matförgiftning. Torsdagen blir stressig. Du tvingas fatta beslut som du inte har tillräckligt med fakta att backa upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du måste visa hänsyn mot en kollega trots att du tycker illa om honom/henne. Du gör ditt bästa för att vara så artig som det krävs men inombords så gnisslar du tänder. Under tisdagen slipper du jobba så när med den här personen och du kan pusta ut. Onsdagen och torsdagen blir underhållande och mycket krävande. Se till att du är utsövd så att du orkar med båda dagarna.

Annons