Roliga problem

10 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag kanske har nämnt att när jag inte jobbar som astrolog så arbetar jag med matlagning , passande för mig som Oxe eller hur? den här veckan verkar allt hända på en gång, det är nytt koncept på jobbet samtidigt som det verkar som just vi ska förse halva Stockholms studnetkår med mat. Visst är det roligt, spännande och ut manande, men ibland känner jag bara för att kura ihop mig till en boll och lägga mig ned i ett hörn och sova istället för att köra i fullt tempo från morgon till kväll. Jag tror att många känner igen sig i känslan av att hur roligt det än är så kan det bli lite mycket av det goda. Så strax mina vänner ska jag göra allvar av min kura-ihop-mig-till en boll vision och krypa till kojas fast klockan inte är åtta ännu.

Eken undrar om ett distansförhållande mellan en Vädur och Jungfru. Normalt sett skulle jag säga att det här förhållandet är dömt på förhand, men det finns starka gemensam nämnare mellan er som gör att attraktionen förblir stark. Jungfrun skyndar sällan i ett förhållande och det kan göra dig som Vädur frustrerad. Det är mycket möjligt att er relation kan rinna ut i sanden på sikt, men det troligaste är att det kommer ta tid och mycket tålamod från din sida om du vill bygga upp något långvarigt.

Marie undrar över relationen pojktvilling och flickkräfta. Det kan fungera, men ni har en del olikaheter som ni måste försöka att komma över.

kurr, dags att sova

🙂

Felicia

Annons