Festfunderingar

11 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ni vet att jag letade festtips på nätet och fick upp de ena fåniga leken efter den andra. Nu blir det ett klurigt quizz istället med frågor från mitt födelseår. Jag vet inte hur det är med er, men själv föredrar jag att en lagtävling vid bordet när jag sippar på vinet  istället för att försöka springa över en gräsmatta i stilettklackar balanserades en potatis på en sked i munnen. Det kanske är kul för dem som ser på med inte för festklädda damer som helst rör sig med värdighet.

Lisa undrar över en Vattuman och ett Lejon. Lejon tycker ofta att den charmiga och intellektuella vattumannen är spännande och kan vara väldigt envis när han/hon uppvaktar sin tilltänkta. Som förhållande kan det fungera även om parterna är väldigt olika. Vattumannen är sval och frihetssökande medan Lejonet är både passionerat och svarsjukt.

Madelen under ar över kombinationen Tvilling och Stenbock. Det är en osannolik kombination eftersom att den praktiska jordnära Stenbocken kommer att bli tokig på Tvillingens drömmande sida.

😉

Felicia

Annons