Partytanten

13 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Just nu består mitt liv mest av förberedelser för min fest och arbete, däremellan har jag försökt att klämma in några timmars sömn med varierande resultat. Jag bor nämligen i ett område där många har barn som tar stundenten, och det har varit party hos grannarna runt omkring hela nätterna. Det lustiga med studentfester är att de aldrig tycks infalla en helg utan det verkar vara mer ett mitt i veckan party. Nu kommer jag ge igen den här helgen och de ska få se att vi “gamlingar” kan leva om minst lika mycket som studenterna.

Anja undrar över relationen Tvilling och Fisk, Det är en svår kombination eftersom Tvillingen har svårt att förstå sig på Fisken känslomässiga utspel. Det finns en stark attraktion mellan tecknen men det är tveksamt om det räcker för ett längre förhållande.

Lily, både Jungfru/Kräfta och Jungfru/Tvilling är bra kombinationen. Jungfrun och tvilling delar härskarplanet och det skapar en ömsesidig förståelse med Kräfta och Jungfru bli en varm och intensiv relation där ni månar om varandras olikheter.

😉

Annons