Måndag 13/6-torsdag 16/6

15 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du inte ligga på latsidan. Det är många beslut som ska fattas på kort tid och det gäller att du är på hugget. Under tisdagen kan du få en förfrågan från en kollega. Det här är något som du egentligen vill undvika, men nu vet du inte hur du ska kunna säga nej. Under onsdagen och torsdagen tar du det lugnt. Du har svårt att stressa även om det är mycket att göra. Neptunus position gör att du inte orkar jaga upp dig.

Oxen 20/4-20/5

Början på veckan blir trevlig och lite stressig. Du har mycket att göra både hemma och privat. För din del är det viktigt att du är alert och uppmärksam på detaljer. Under tisdagen kan du får ett viktigt uppdrag., Du har ögonen på dig så det gäller att du inte slarvar. Onsdagen och torsdagen blir mer fokuserade på privatlivet än på arbetet. Det är på väg att hända något viktigt i ditt liv och det kräver hela din fokus just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har många talanger och en av dem är att kunna övertyga nästan vem som helst om att du har rätt. Den här veckan bör du använda dig av din förmåga att prata omkull dina medmänniskor. Det finns ett projekt som du brinner för, men ska det blir bra så gäller det att du har dina vänner med dig. Under tisdagen och onsdagen riskerar du att göra en mindre ekonomisk förlust. Under torsdagen får du möjlighet att visa en vän hur mycket du bryr dig om honom/henne.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en fullbokad period, både när det kommer till ditt arbete och ditt privatliv. Tyvärr är du inte så skärpt som du brukar vara. Du känner dig lite hängig och du har inte viljan eller orkan att driva igenom dina idéer. Men tanke på Venus och Uranus position är det bra om du försöker sakta ned tempot en aning. Boka av ett par aktiviteter och koncentrera dig på det mest nödvändiga. Gör få saker bra istället för att göra många saker dåligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en händelserik start på veckan. Du blir anklagad för något du inte gjort och det sårar dig djupt. Försök att följa händelseförloppet bakåt för att kunna räkna ut vad det är egentligen har skett. Under tisdagen eller onsdagen får du en fin komplimang från en arbetskompis. Den gör dig både glad och rörd. Under onsdagskvällen ska du passa på att ägna dig åt fysiska aktiviteter, då är din ork och din motivation som bäst.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vill och det märks tydligt den här veckan. Du är väldigt fokuserad på att göra ditt bästa och på så sätt visa din omgivning hur seriös du är. Måndagen och tisdagen handlar mycket om arbete och om att prestera. Onsdagen och torsdagen blir fortfarande stressiga, men då handlar det mer om att försöka pussla ihop fritiden, arbetet och andra åtaganden som du har gjort. Glöm inte bort en vän som fyller år eller firar något speciellt den här veckan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och lite annorlunda vecka. Du får testa på saker som du inte gjort tidigare och det gör att du utvecklas. Du och en kollega kommer varandra nära i mitten av perioden. Tidigare har ni mest hälsat på varandra men inte pratat så mycket. Nu när jobbet tvingar er samman upptäcker ni att ni har mycket mer gemensamt än du först trodde. Det bli början till en riktigt fin vänskap. Onsdagen eller torsdagen verkar bjuda på en överraskning

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du gärna håller dig lite på din kant. Din reserverade attityd kommer sig av att du känner att du inte riktigt hör hemma. Det här är en känsla som kommer hålla i sig ett tag. Ditt horoskop talar om en förändring som främst har med dig som person att göra, inte så mycket om ytter påverkan. Du måste lära känna den här nya sidan av dig själv. Under onsdagen eller torsdagen ska du se upp med en person som är avundsjuk på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant vecka, särskilt när det gäller ditt arbete. Du har svårt att hitta en bra balans mellan din fritid och ditt jobb vilket resulterar i att en av de här bitarna i ditt liv blir lidande. Hela veckan handlar om val av olika slag och det gör att du måste agera mer eftertänksamt än du brukar. Normalt sett är du en väldigt spontan människa som går mer på instinkt än på logik, nu måste du göra tvärtom.

Stenbocken 22/12-19/1

Både måndagen och tisdagen blir mer stressiga än du planerat. Mycket beror på att du inte är så snabb som du brukar. Ditt vanliga driv är ersatt med en mer spontan och förvirrad kreativitet. Månen påverkar dig just nu och genomsyrar det mesta som du gör. Under onsdagen börjar du kunna hantera den här nya påverkan och använda den till din fördel. Torsdagen blir en rolig dag med många spontana inslag. Särskilt kvällen kan bli lyckad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har ett stort behov av egen tid just nu. Genom att komma bort från vardagen får du möjlighet att bara njuta av ditt eget sällskap. Under början av veckan så passar du på att ta upp en hobby som du inte har haft tid med under våren. Onsdagen blir den mest stressiga dagen under veckan. Då måste du hinna med en hel del löften som du har gett. Torsdagen handlar om att avsluta saker som du påbörjat. Du vill kunna vara ledig i helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik vecka där du hela tiden måste vara uppmärksam på detaljer. Just nu så går du igenom en hel del förändringar på ditt arbete och det gäller att du inte missar något som rör dig. Tisdagen blir den viktigaste dagen den här veckan. Då fattas ett beslut som kan komma att påverka din framtid. Onsdagen och torsdagen blir stressiga. Du har många olika projekt som du vill beta av, men du vet inte hur du organisera jobbet på bästa möjliga sätt.

Annons