Dansälskande familjen

15 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken
Dansparty hemma hos oss

Jag lyssnar på bra musik (kollar igenom skivorna inför festen) medan jag läser alla trevliga kommentarer. Utanför silar regnet och barnen leker i bakgrunden, en riktig härlig vardagskväll med andra ord. Musik kan verkligen få mig på bra humör oavsett vad det är jag gör. Jag har städmusik på högsta volym när jag städar, jag har matlagningsmusik, mysmusik, middagsmusik när jag har gäster och Abba när ungarna vill dansa. När min bror frågade vilken typ av musik jag lyssnade på blev jag alldeles ställd. Jag lyssnar ju bara på bra musik, givitvis. Han bad om några exempel och då insåg jag att det nog råkar det vara så att jag tycker det mesta i musikväg är bra.

Annons

Tove undrar om sin Skytt som vill ta en paus. Själv är hon Skorpion. Skyttar kan vara besvärliga, de blir väldigt passionerade för en stund, sedan börjar de leta efter ett något nytt. Syttar tycker nästan alltid att gräset är grönare på andra sidan staketet, och det kan vara riktigt svårt att få dem att slå sig till ro. Din Skytt verkar ha mycket av sitt huvudtecken i sig så du måste nog kämpa för att behålla honom. Som par är ni en härlig, passionerad och dynamisk duo.

Lisett, Stenbocken och Skytten är en riktigt usel kombination på alla plan. Ni kommer att göra varandra olyckliga i längden. När det gäller Stenbocken kärleksår ska du väl inte ge upp riktigt ännu, när bara halva året gått. Tyvärr kan problemet med Stenbockar vara att om du har siktet inställt på fel person så ser du inte alla andra, som skulle kunna göra dig lycklig.

😉

Felicia

Annons