En lång men lyckad helg

20 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I Helgen hade jag min fyrtioårs fest och det var roligt men utmattande. Hela familjen gick i ide under söndagen och tillbringade dagen framför tven. Så här fint var mitt vardagsrum innan det blev invaderat av festglada grannar och partysugna kompisar. Jag beställde bra väder och ödet lyckades klämma in strålande sol mellan ett antal regntunga dagar. Ibland ska man ha tur. Vi åt trerätters middag och dansade hela natten. En ovanligt lyckad fest som varade fram till tretiden på morgonen. Nu tänker jag inte ha något mer party av den här storleken innan jag fyller femtio… Kanske är det dags att börja planera det nu 🙂

Annons

Väduren undrar hur morgondagen kommer att se ut för hennes kompis Skorpionen som ska ut på arbetsintervju. Tisdagen handlar om att få svar på vissa frågor för Skorpionen. Det kan vara att hon har sökt det här arbetet och att det har tagit tid innan hon fått komma på intervju. Det är svårt att se hur det kommer att gå för henne, men hon kommer att få en indikation om hon får jobbet eller inte relativt snart. För henne kommer beskedet, oavsett vilket det blir att vara en lättnad eftersom hon slipper gå och grubbla över framtiden.

Irene. Kombinationen Vädur och Lejon är för det mesta dynamisk, fungerande och pssionerad. Se bara upp med svartsjukan som kan bli förödande hos båda parter.

😉

Felicia

Annons