Se det regnar, det var väl roligt hurra!

22 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Här sitter jag framför datorn och tittar på himlen när den öppnar sig och det fullkomligen vräker ned regn. Jag är lite smånöjd eftersom min hemskt upptagne make spenderar eftermiddagen fiskandes trots att han har hundra andra saker han borde ta tag i. Visst är vi Oxar både skadeglada och hämndlystna. Nu slipper jag i alla fall sitta och morra över min bortsprungna man, utan kan luta mig tillbaka och njuta av att jag befinner mig på rätt sida av en dörr, både varm torr och mätt. Jag misstänker att han snart kommer hemkilandes med svansen mellan benen, tämligen genomdränkt av vårt nyckfulla härliga sommarväder.

Kat, kul att du gillar skorna. De kommer faktiskt från Din Sko, och var inköpta förra året till en annan fyrtioårsfest.

Mimi, periodvis har jag gjort personliga horoskop, men den senaste tiden har mitt liv varit så fullspäckat att jag är tvungen att avstå från den typen av uppdrag. Återkommer när situationen blir lite mindre stressig.

Jenny, som Fisk borde du väl aldrig ge upp hoppet om kärlek. Du om någon borde kunna hålla drömmarna vid liv. För Fisken kan den här sommaren bli riktigt romantisk, särskilt under augusti och september . Tyvärr handlar det mer om en flirt eller en kortvarig kärlekshistoria snarare än en mer permanent relation.

🙂

Annons